Cumartesi, Ağustos 27, 2011

Ferahevlerspor umut verdi

FERAHEVLERSPOR: 2 SARIYER U18: 4
2011-2012 Futbol sezonunda tarihinde ilk kez 1. Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Ferahevlerspor, ilk hazırlık maçında Sarıyer U18 takımı ile karşılaştı. 7. grupta yer alan Yeşil Beyazlılar mücadeleyi 4-2 kaybetmesine rağmen sezon öncesi umut verdi.

Bahçeköy Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan Sarıyer, ilk çeyrek geçilirken organize gelişen atakta Melih ile öne geçti. Fizik ve kondisyon olarak üstün olan rakibi karşısında oyunu dengeleyen Ferahevlerspor, Nevzat ile skora denge getirdi. Bir dakika sonra Sarıyer temsilcisi Emre Baloğlu'nun penaltı golü ile öne geçse de, Melih ile bir gol daha bulan Mavi Beyazlılar soyunma odasına 2-2 eşitlikle gitti.

İkinci yarıda Yeşil Beyazlılarda Teknik Direktör Ali Sezer kaleci Emre Akçay ve Emre Ayhan dışındaki oyuncuları kenara aldı. İlk 11'de birkaç değişiklik yapan Sarıyer bu yarıda fizik olarak üstün olduğu rakibi karşısında etkiliydi. Ali Ekber ile maçta ikinci kez öne geçen Mavi Beyazlılarda Onur karşılaşmanın sonucunu belirledi.

Ferahevler henüz hazır değil
2. Amatör ligi şampiyon olarak tamamlayan ve 26 yıllık kulüp tarihinde ilk kez 1. Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Ferahevlerspor, ilk hazırlık maçında yenilgiye rağmen sezon öncesi umut verdi. Yaklaşık 3 haftadır Teknik Direktör Ali Sezer nezaretinde çalışmalarını sürdüren Yeşil Beyazlılar, Sarıyer karşısında, her iki yarıda da farklı onbirler ile mücadele etti. Şampiyon kadronun büyük çoğunluğunu takımda tutan ve buna ek olarak birkaç takviye yapan Sarıyer temsilci özellikle ilk yarıda iyi ve mücadeleci bir futbol sergiledi. Oyunun tamamında sahada kalan yeni transferlerden Emre Ayhan, savunmada sergilediği performans ile dikkat çekti.

U18 Gençlik Geliştirme Ligi'nde mücadele edecek Mavi Beyazlılar ise birkaç eksik dışında hazır bir görüntü verdi.

www.ferahevlerspor.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.