Cumartesi, Ağustos 27, 2011

Esenler'de Kadırga esti

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Esenler Öz Yavuz Selimspor Süper Amatör Küme takımlarından Kadırgaspor ile Esenler Belediye Stadında hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kadırgaspor, Beşyüzevlerspor'dan yeni transferi Hasan'ın golü ile 1-0 kazandı.

Her iki ekip teknik sorumluları  ilk yarı ve ikinci yarı ayrı kadrolarla mücadele ederek tüm oyuncularına şans verdi.

Esenler Öz Yavuz Selimspor teknik sorumlusu Hayrettin Deniz yaptığı açıklamada, "Takımımın oyunundan memnunum. Pas'a dayalı futbol oynayan, oyunu güzelleştiren bir futbol ortaya koyduk. Süper Amatör  Lige yükselmek adına Başkanımız Sayın Mehmet Conoğlu da bizleri yalnız bırakmayarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. 3 veya 4 oyuncu daha transfer ederek transferi sonlandıracağız'' dedi.

Kadırgaspor teknik sorumlusu İrfan Köklü ise, "Geçen sezon başarılı bir sezon geçirdik. Bizlerle yollarını ayıran arkadaşlar oldu, onların yerlerine gerekli transferleri yaparak bu sezonda başarılı bir sezon geçirmeyi istiyoruz. Eksiklerimiz var, ancak lig başlayıncaya kadar hazır duruma geleceğiz. Eğer ki; kaliteli oyuncular bulursak her hocanın dediği gibi bizde transfer bitmez diyebiliriz" dedi.

Kadırgaspor; Beşyüzevlerspor'dan Hasan, Beylikdüzüspor'dan Hüseyin, Vefaspor'dan Yücel, Yenibosnaspor'dan İzzet ve Çapaspor'dan Ufuk'la anlaşmaya vardı.    

HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.