Pazar, Ağustos 28, 2011

Bezirganbahçespor’dan bilardo turnuvası

Küçükçekmece ilçesinin güzide kulüplerinden olan Bezirganbahçespor’un düzenlemiş olduğu Bilardo turnuvası başladı. Bezirganbahçespor 2.Başkanı Hayati Yolcu yaptığı açıklamada, Küçükçekmece ilçesinin eski kulüplerinden olan Bezirganbahçespor camiası birlik beraberlik içinde bugünlere kadar gelmiştir, bundan sonra da saygı-sevgi şeklinde devam edecektir. Kulübümüz düzenlediği ve yaklaşık bir haftadır süren Bilardo turnuvası şu ana kadar çok iyi şekilde geçmektedir, bu turnuvanın bitimi ile birlikte tavla turnuvası düzenlemeyi düşünüyoruz amacımız futbola yatkın olmayan üyelerimizin seveceği sporlar yönelmektir. Bunun için de ilk olarak Bilardo, ardından Tavla ve Masa tenisi turnuvaları düzenleyerek, üyelerimize hizmet etmektir” dedi.


Bezirganbahçespor Kulüp Lokalinde gerçekleşen Bilardo turnuvasında, Kano beli (3 Top) ve Amerikan olmak üzere iki dalda toplam 38 bilardo sporcusu yarışıyor. Nahettin Aslan, Selim Çınar, Oktay Bulut, Nurettin Yolcu müsabakanın hakemliğini yapıyorlar.

Turnuva ile ilgili bilgi veren Bezirgabahçespor Futbol Şubesi sorumlusu Erdal Yolcu yaptığı açıklamada, “Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla yapılan son toplantıda futbolun dışındaki spor faaliyetlerini kulübümüz içinde yaymak istiyoruz. İlk olarak sadece üyelerimizin katılacağı Bilardo sporuyla başlamış olduk, doğrusu bu kadar ilgi göreceğini sanmıyorduk, 38 üyemiz müracaat ederek, yaklaşık bir haftadır devam ediyor. Turnuvamız çeyrek finale doğru gitmektedir. Turnuva sonunda dereceye girenlere kupaları törenle verilecektir” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.