Pazartesi, Ağustos 29, 2011

Başarısını Kuştepespor'da sürdürecek


Hamidiyespor'da başlayan antrenörlük kariyerinde Kırmızı Beyazlı ekibe ilk şampiyonluğunu yaşatan isimlerden biri olan genç çalıştırıcı Oğuz Tekin, bundan sonra bu başarısını Kuştepespor için sürdürecek. Tekin, Kırmızı Siyahlıların altyapsında görev yapacak.


Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda antrenörlük 2. sınıf öğrencisi olan Oğuz Tekin, 2010 yılında kurulan Hamidiyespor ile antrenörlük kariyerine başlamış ve çok kısa bir sürede U13 takımı ile şampiyonluk sevinci yaşayarak Kırmızı Beyazlılara tarihinin ilk şampiyonluğunu yaşatmıştı. Aynı zamanda Sarıyer temsilcilerinden Ferahevlerspor'un formasınıda giyen ve Yeşil Beyazlıların ilk şampiyonluğunda da önemli bir paya sahip olan 21 yaşındaki genç çalıştırıcı, bir yıl içinde kariyerinde iki önemli başarı yakalayarak zirve yaptı.

'Kuştepespor'a şampiyonluklar yaşamaya geldim'
Başarılı bir sezonun ardından Kuştepespor'un yolunu tutan Oğuz Tekin, uzun bayram tatilini hiçe sayarak Kırmızı Siyahlılarda hemen görevine başladı. Şişli temsilcisi ile birlikte başarısını daha da yukarılara taşımak olduğunu belirten Tekin, 'Hem oyuncu hem de antrenör olarak başarılı bir sezon geçirdim. Görev yaptığım kulüplere tarihinin ilk şampiyonluklarını yaşatırken, ben de kariyerimin ilk şampiyonluklarına ulaştım. Antrenörlük kariyerinde genç yaşta bu başarılara ulaşmak gelecek adına hedefimi daha yukarılara taşımama sebep oldu. Kuştepespor camiası ile buna ulaşacağımdan eminim. Kariyeri başarılarla dolu antrenörler ile çalışacağım ve öğrendiklerimle birlikte şampiyonluk değil, şampiyonluklar yaşayacağım.' ifadelerini kullandı.
'Hamidiyespor camiasına teşekkür ederim'
"Yuvam" diye belirttiği Hamidiyespor'dan ayrılmanın çok zor olduğunu, ancak kariyerini ilerletmek için bunun olması gerektiğini söyleyen Tekin, 'Hamidiyespor'da dolu dolu çok güzel günler geçirdim, şampiyonluk yaşadım. Ayrılmak gerçekten zor. Hamidiyespor'un yeri her zaman ben de ayrı olacaktır. Bulunduğum sürece desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımda olan Hamidiyespor başkanına, yöneticilerine, taraftarına, futbolcu velilerine ve evlatlarım olarak gördüğüm tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, bensizde daha başarılı günlere imza atacaklar" dedi.

HABER: GÖKHAN TANER

2 yorum:

BARBAROS AKKOYUNLU dedi ki...

AMATÖR FUTBOLUMUN GENÇ LİDERİ TADTIĞIN VE TADTIRDIĞIN ŞAMPİYONLUK İÇİN TEŞEKKÜRLER.TÜRK FUTBOLUNUN ALT YAPISI SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERLE UMUT YOLCULUĞUNDA BÜYÜK BİR YOL ALACAĞINA ADIM GİBİ EMİNİM BU CAMİADA HİÇ KİRLENMEMEN DİLEKLERİMLE YOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN OĞUZUM.....

KAĞITHANE HAMİDİYE SPOR KULÜBÜ
GENEL SEKRETERİ

İlker BALÇIK dedi ki...

İlkler hiçbir zaman unutulmaz Oğuz Hocam, sende Hamidiyespor'un ilklerindensin. Karakterin ve efendiliğinle her zaman her yerde başarılı olacağına eminim.

Hamidiyespor
Başkan
İlker BALÇIK

Haftanın kazananı Merkezefendi

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda Merkezefendispor, Çengelköyspor'u (Üsküdar Futbol Yatırımları AŞ) 1-0 yenerek ikide iki yaptı.