Perşembe, Temmuz 14, 2011

Bezirganbahçe Spor Külübü 40.yılını kutladı.

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Bezirganbahçespor kulübü kuruluşunun 40.yılı neden ile  kulübün kuruluşundan bu zamana kadar Başkan ve yöneticilik yapan kulübün emektarları ile sabaha kahvaltısında bir araya geldiler.

Bezirganbahçespor Kulübü binasında verilen kahvaltıya Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Seymen Gençürk, Başkan yardımcısı Ahmet Tuğlar, Genel Sekreter Yasin Şahin, yardımcısı Salih Çetin Genel Koordinatör İbrahim Şakiroğlu, Denetleme kurulu üyesi Ahmet Çalık da katılarak bu mutlu güne ortak oldular.


Bezirganbahçespor Başkanı yardımcısı Hayatti Yolcu günün önemini taşıyan konuşmasında kısa tarihçesiyle başladı.
Bezirganbahçesporda forma giyip sahaya  çıkıp tarihi 1969 tabi o zaman  bazı söylemlere göre isim  Bezirgan  Birlik  Spor, forma renkleri  yeşil-beyaz takımın  Bezirganbahçe olarak   anılmaya başlaması  1971 forma rengi sarı- siyah,1978 yılında mahalleye taşınan  Hüseyin  ÖZGAN ‘ın  yoğun çabaları  sonrasında amatör olma  sevdanın kapısına  kadar gelindi 1987 yılında federe olmak için başvuru yapıldı.1988 yılında federe oluşumuz  resmi gazetede  yayınladı,o günden bu güne  amatör olarak mücadele veriyoruz.



BEZİRGANBAHÇE SPOR KULÜBÜNDE İZ BIRAKAN  BAŞKANI             Kulübümüzün 1991  yılında  ki Başkanı sayı Hüseyin VURAL amatörlüğümüzün  ilk yılında vizyonu  ve maddi  imkanları  ile kulübümüz için 3.lig hedefi koymuştur.Bugünkü konumuzun temeli  o yıl Sayın Hüseyin Vural  başkanımızın  sayesinde atılmıştır.



BEZİRGANBAHÇE  SPOR KULÜBÜNDE EFSANE BAŞKANIMIZ,
Yusuf Şenel  efsane Başkanımızdır.Bezirganbahçe Spor Kulübü  sporda  başarının  tesisleşme  ile geleceğini  ilk ondan duyulmuştur.Tesislerimiz  Yusuf  ŞENEL  başkanlığı  döneminde  yapılmıştır.Kulüp tarihimizdeki sportif  başarıların temeli  o dönemde atılmıştır.1994-95 futbol sezonunda 1.Amatör Kümede  şampiyonluğu kazanıp İstanbul  elemelerini  geçip bölgeye  Balıkesir’e yarışmalara  sayın Başkanımız  Yusuf ŞENEL zamanda gittik.


Yeniay imkanlar sunmuştur,
Küçükçekmece Belediye Başkanımızı AZİZ YENİAY’IN bölge takımlarına  sunmuş  olduğu imkanlar ve kurumsallık anlayışı   içerisinde yürütülmektedir.



BEZİRGANBAHÇE SPOR KULÜBÜ DURUMUMUZ,
Kulübümüz bugün sadece futbol  branşında  hizmet vermekte.Hedefimiz birkaç spor branşında sporcu yetiştirmektedir.Bunlardan ilki de atletizimdir. Voleybol,basketbol,futbolda 8 ayrı yaş  kaderogirisinde   varlığını sürdürmekteyiz.Başarı elde edilmek için  devamlılığı  sağlamamız gerekmektedir.Tesis yokluğundan  çocuklarımıza yıl boyuca  hizmet  veriyoruz.Yılda 250-300 arası sporcu  kulübümüzden  faydalanabiliyor.
Oysa ki semtimizde  bu rakamların  çok üstünde hizmet  bekleyen çocuklar var.Aile ile birlikte  müsabaka  izleyen seyirciye çok önem veriyoruz.Bir takım sezonluk sportif   gideri 7.500.000 TL üzerinde,
Belediyemiz bunun 2/3’sini karşılamaktadır.Diğer bölümü siz değerli  işadamları , yönetici üye  işbirliği  ile desteklenmededir.Bu masrafların büyün çoğunlu ise  idman tesislerine giderken harcıyoruz,
İdman tesislerinin  kulüp binasından uzak olması maliyetleri  karşılamamız  hale gelmesine  neden oluyor.




Daha sonra Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk bir konuşma yapdı,
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Seymen Gneçtürk’de yapdığı konuşmada Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği yaklaşık 3,5yıldır İlçemizdeki spor kulüplerimize hizmet etmekteyiz Bezirganbahçespor'a bu hizmet alan kulüplerimizin arasında bulunan güzide kulüplerimziden biridir.



Derneğimiz kısa bir zaman içinde çok büyük işler başardı.İlçemizde bulunan üç Futbol sahasından 6 idman ve 6'da nizami olarak resmi maçların oynanaca 12 Futbol sahası kulüplerimize kazandırdık yine hemen yanı başınızda olan Halkalı Etap Sahasının yanıda buluna alanan sayın Belediye Başkanımızın isteleri doğrultusunda  Ağustos ayında ihaleye çıkacak olan üç saha biri Profosyaonel maçların oynanacağı düzeyde İlçemzie yeni saha kazandırmış olcağız.



Yine her yıl olduğu gibi yeni sezon öncesi  Küçükçekmece Belediye Başkanlığımızın ve ayriyeten Büyük şehir Belediyesinin vereceği malzeme dağıtımı bu yılda gerçekleştireceğiz.Müsabaklara gidiş için zaten Belediyemiz araçlarının vermekte tüm bunları  yaparken her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz  5.Minikler Belediye Başkanlık Futbol turnuvasını tamamladık Tüm bunları İlçemizdeki Amatör Spor Kulüplerimizin daha iyi daha başarılı olması için ben ve arkadaşlarım sizlerle el ele iyi şeyler yapmaya gayret gösteriyoruz Bizler bu imkanları sunan sayın Belediye Başkanımız Aziz Yeniay'a ve ekibine teşekkür eder saygılarımız sunarım.



Yönetim kurulumuz
Başkan: Yüksel ASATEKİN
Başkan yardımcısı : Hayati YOLCU



HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

2 yorum:

NİLÜFER GÖKAY S.K dedi ki...

bezirrganbahçe spor klübü gerçekten karakterli sporu kazanmaktan öte centilmenlik için yapan tüm misafirperverliginin yanı sıra son derece centilmence oynamaya çalısan yaşları genç fakat kişikli karakterli ve yetenekli sprocuları barındıran ender güzellikteki güzide klüblerimizden biridir BİZLER AYNI GURPTA MÜCADELE EDEREK 1 AMATÖR KÜMEYE ÇIKAN NİLÜFER GÖKAY İ.Ö.O .SPOR KLÜBÜ OLARAK NAÇİZANE KENDİLERİNİ KARDEŞ KLÜBÜMÜZ İLAN ETMİŞ BULUNUYORUZ VE ONLARIN HERZMAN YANLARINDA OLACAGIZ VE ONLARIN BAŞARILI OLMASINA YÜREKTEN İNANIYORUZ SAYIN BAŞKANIM YÖNETİCİLERİM VE BÜLENT HOCAM NEZDİNDE MEZUT KARDEŞİME VE FUTBOLCU KARDEŞLERIME SAHSIM FUTBOLCU KARDEŞLERIMIM VE KLUB BAŞKANIM İSMAİL ÇAKIR ADINA SONSUZ TEŞEKKÜR EDER BAŞARILAR DİLERİZ...İBRAHİM AYGEN-HASAN TANIŞ

Oktay BULUT dedi ki...

Bezirganbahçe spor kulübü hakkında yaptığınız yorum bizi gerçekten mutlu etti istediklerimizi rakiplerimize tam olarak yansıtmanın mutluluğunu yaşadık. Elbetteki Nilüfer Gökay İ.Ö.O S.K. bizim kardeş kulübümüzdür kendilerine 1. amatör kümede başarılar dileriz Bezirganbahçe S.K. adına Oktay BULUT

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...