Pazartesi, Haziran 20, 2011

Zara Ekinli Spor Kulübü’nün gecesi muhteşem oldu


Zara Ekinli Spor Kulübü Derneği üyeleri ve Sivas Zara Ekinli Köyü mensupları, Spor Kulübünün düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde bir araya geldiler. 
                           
Zara Ekinli Spor Kulübü’nün 17 Haziran 2011 Cuma günü, İstanbul Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi’nde bulunan Mavi Haliç Restoran’ta düzenlediği gecede yeni Yönetim Kurulu teker, teker sahneye davet edilerek üyelere tanıtıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Zara Ekinli Spor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Can, sözlerine üyeleri, konukları  geceye katılımlarına teşekkür ederek başladı.


Can, 1972 yılında temellerini attıkları Spor Kulübünün bu günlere kadar birlik ve beraberliği en güzide bir şekilde sağlayarak geldiğini, tesisleşme ve sportif faaliyetlerde birçok başarı yakaladıklarını söyledi. Can, bundan sonraki hedeflerimizde aynı birlik ve beraberlik içerisinde kurumsallaşarak daha büyük hizmetler üretip, başarılar yakalamak temennisindeyiz dedi. Gecede, Başkan İbrahim Can, Onursal Başkan Mustafa Can, As Başkan Eyüp Bayrak ve Zara Ekinli Spor Kulübü’nün ilk Başkanlarından Mustafa Akçay’a hizmetlerinden dolayı plâket takdim edildi. Zara Ekinli Spor Kulübü gecesini onurlandıran Sultangazi Kaymakamı Sayın Yusuf Ziya Çelikkaya, gecede yaptığı konuşmada, Zara Ekinli Spor Kulübü Başkan ve birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağladıklarından dolayı tebrik etti. Gecede, Zara Ekinli Spor Kulübü Müdürü Sayın Erol Çokeker, Antrenörler Berkant Kahraman, Hakan Vatansever ve Fatih Yıldırım sahneye davet edilerek, üyelere tanıtıldı.


Gecede davetliler yöresel türküler eşliğinde halaylar çekerek bol, bol eğlendiler. Ayrıca geceye katılan konuklar için sürpriz hediyelerin olduğu çekilişler oldu. Gecenin sonlarına doğru vefat etmiş olan, Yönetim Kurulu üyelerini saygı ve rahmetle anan Zara Ekinli Spor Kulübü Yöneticileri, Kulübe emeği geçmiş merhumların yakınlarına plaket takdim ederek kısa süreli duygusal anlar yaşanmasına sebep oldular. 

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...