Pazar, Mart 27, 2011

Şehzadebaşıspor dört köşe


ŞEHZADEBAŞISPOR: 4 TOPÇULARSPOR: 1
İstanbul 2. Amatör Lig’de Bağcılar Belediye Stadı’nda oynanılan maçta Güngören temsilcisi Şehzadebaşıspor, Eyüp temsilcisi Topçularspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek lige üç puanla başladı.

21. dakikada Ali’nin kullandığı korner atışında Hakan’ın kafa golü ile Şehzadebaşı 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Topçularspor rakip kaleye iki tehlikeli şut çekti fakat top direkten döndü. Dakikalar 29’u gösterdiğinde Ali ile Şehzadebaşı skoru 2-0 yaptı. Fakat Kırmızı-Beyazlılar’ın sevinci 1 dakika sürdü. 30’da Topçular Samed ile farkı 1’e indirdi.

İkinci yarı sahada bambaşka bir Şehzadebaşı vardı ve Güngören ekibi 48’de Hakan ile buldu. Bu golden sonra Topçularspor’un tehlikeli ataklarını genç file bekçisi Kutay önemli kurtarışlarla önledi. 80’de kaleci ile karşı karşıya kalan Hayri kaleciyi de geçerek boş kaleye atmak istedi fakat top direkten döndü. Bu arada topu çıkartmak isteyen Topçularspor’dan Sercan meşin yuvarlağı yanlışlıkla kendi kalesine attı. Mücadele de 4-1 sona erdi.

Stat: Bağcılar Belediye
Hakemler: Ozan Bileyci, Emre Yanık, Erdem Düvenci
Şehzadebaşıspor: Kutay:**** İbrahim:*** Ünal:*** Yasin:*** Ali:***** Hayri:**** Yusuf:*** Hakan:***** Onur:*** Gökhan:*** Sezer:*****
Topçularspor: Önder:*** Ersan:** Metin:*** Sercan:* Samed:***** Salih:*** Müslüm:** Yalçın:** Tuncay:*** Nasır:* Ömer:***
Goller: Hakan (21), Ali (29), Hakan (48), Sercan (80 kk) / Samed (30)

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.