Pazar, Mart 27, 2011

Küçükköyspor az da olsa umutlandı


RAMİSPOR: 0 KÜÇÜKKÖYSPOR: 4
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta son iki sırayı paylaşan İstanbul temsilcilerinin mücadelesinde Küçükköyspor, Ramispor’u 4-0 yenerek puan cetvelinde rakibini geçerken az da olsa kümede kalma umutlarını sürdürdü.

Hasbahçe’deki mücadelede 300 kadar ateşli Küçükköyspor taraftarı takımlarını 90 dakika destekledi. Yeşil-Siyahlılar karşılaşmanın genelinde üstün bir futbol sergiledi. Durum 0-0’ken Ramispor’un bir topu direkten dönerken 28’de ceza sahasına giren Salih İzmir aşırtma bir vuruşla skoru 1-0 yaptı.

53’te Akyan sol çaprazdan müthiş bir kesme vuruşla farkı ikiye çıkarıp takımını rahatlatırken 71’de Salih İzmir durumu 3-0 yaptı. Oyuna sonradan giren genç yetenek Eyyüp 89’da skoru tayin etti: 4-0

Maç sonunda yeşil-siyahlı futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Küçükköysporlu bazı taraftarlar sahaya girerken bu durum polis ve taraftarlar arasında kısa süreli arbedeye neden oldu.

STAT: Kağıthane Hasbahçe
HAKEMLER: Levent Yılmaz, Ertan Başdağ, Serkan Türksoy
RAMİSPOR: Sercan, Murat, Gökhan Ayar, Eren, Bekir, Adem,  Cemal (Umut 46), Andaç (Ömer 77), Yusuf, Ercan, Halil İbrahim (Yunus 70)
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Kibar
KÜÇÜKKÖYSPOR: Volkan, Serdar, Cemil, Esat, Akın, Ömer, Rıdvan, Yücel (Tugay 88), Salih İzmir (Ali Rıza 80), Sinan (Eyüp 77), Akyan
TEKNİK DİREKTÖR: Ferit Büyükturgay
GOLLER: Salih İzmir (28 ve 71), Akyan (53), Eyüp (89)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK
Maçtan daha fazla fotoğraf www.ozamatorfutbol.com sitesinde!

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...