Pazar, Kasım 28, 2010

Vardar'dan Gollu Galibiyet

V İstanbul 1.Amatör Küme 6.Grupta Vardarspor ile Abide-i Hürriyet takımları Namık Sevik Stadında karşılaştılar.Ev sahibi ekip maçı 7-1 kazanarak zirve takibini sürdürdü.

Abide-i Hürriyet maçın 12.dakıkasında İsmail ceza sahasında topu indirdi,pozisyonu iyi takip eden Mehmet kalecinin hemen köşesine vurduğu şutta top ağlara gitti ve mavi-beyazlı ekip deplasmanda (0-1) öne geçti.
Golden sonra Vardarspor şoku üzerinden atlattı. Maçın 18.dakıkasında Önder'in ortasında top kale direğine çarptı,pozisyonun devamında Umut'un vurduğu şutta savunma çizgiden çıkardı,oluşan karambolde Osman topa müdale etti fakat Abide-i Hürriyet defansına çarpan topta Vardarspor beraberlik golünü buldu.(1-1)
Vardarspor 24.dakıkada Yiğitcan'in ortasında Umut iyi yükselip vurduğu kafa vuruşunda top ağlara gitti Vardarspor (2-1) öne geçti.
Vardarspor ilk yarının son dakıkalarında penaltı kazandı topu başına geçen tecrübeli golcü Osman attığı golle skoru 3-1 getirirken aynı zamanda ilk yarının sonucunu belirledi.(3-1)
Maçın ikinci yarısına Vardarspor etkili başladı. 53.dakıkada Önder on sekiz çizgisi üzerine kadar geldi ve güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi yeşil-beyazlıları (4-1) öne geçirdi.
58.dakıkada Vardarspor'da Muammer kaleci Umut ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Vardarspor (5-1) öne geçti.


63.dakıkada Vardarspor'da Gökhan'in Abide-i Hürriyet ceza saha içine girdiğinde yanında müsait pozisyondaki Osman verdiği pasta Osman'da düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi böylece Vardarspor (6-1) öne geçti.
68.dakıkada Vardarspor'da Yiğitcan sol çapradan sürdüğü topta ceza alanı içine girdiği anda yerden düzgün bir vuruşla takımının 7.golüne atarken skoruda (7-1) getirdi. Maçta başka gol olmayınca Vardarspor sahadan 7-1 galip ayrılarak zirve takibini sürdürdü.
HABER VE FOTO: ERDEM SAĞOLAN

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bu vardar kalacısı psıkopatt:)

Adsız dedi ki...

sonradan giren yalan makinesi ve kaleci mully'nin uyumu görülmeye değerdi..

Adsız dedi ki...

Kaleci geçen hafta mehdi sancaktta dersini aldı bi daha tribünlerle falan uğraşma sanayililer böyle ağlatır seni çıkamazsın.. gelme gelme diye bağırırsın..

Adsız dedi ki...

siz biraz adam olsanız yorumunuzun altına adınınızı yazar km olduğunuzu sölerdiniz ama adamlık da esameniz olmadığı için zaten böle bişey beklemiyorum sizden.siz anca arkadası dönük adama vurmayı 90 dk maçın 70 dakkasında yerde yatmayı bilirsiniz . bu hafta da 5 atmışlar size karakterinize en uygun skor o zaten..sercan şahin(vardar)

Adsız dedi ki...

Şokkkk şokkkkkkk vardarsporun deneyimli oyuncusu gürkannnnn son macta buldugu şansı iyi değerlendikten sonra idmanlarda artık daha neşeli...........

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...