Cumartesi, Ağustos 28, 2010

Ve Eyüp Pazariçi Köprülüspor'da


İstanbul süper amatör kümeye iddaalı hazırlanan ve güçlü bir kadro kuran Pazariçi Köprülüspor, uzun süredir idmanlara çıkan İstanbul'un ünlü kalecilerinden Eyüp Özdemir'i renklerine bağladı.

SAL'a ilk 2 paralosıyla hazırlanan Gaziosmanpaşa temsilcisi Pazariçi Köprülüspor transfer bombasını patlattı. Transfer dönemini şimdiye kadar sessiz geçiren Kırmızı-Siyahlılar istanbulun tanınan file bekçilerinden Eyüp özdemiri transfer ederek dikkatleri üzerine çekti.

25 yaşında ve 1.87 cm boyundaki Eyüp yaptığı değerlendirmede, "Pazariçi Köprülüspor her zaman hedefleri olan bir takım ve benim hedeflerimle paralel düşüncede çok değerli bir hoca, yönetim ve başkan var, bu da beni bu sezon buraya sürükledi" dedi. Başarılı file bekçisi çok güçlü ve disiplinli oyunculardan oluşan bir kadro kurulduğunu ve arkadaşlığın üst seviyede olduğunu da eklerken hedeflerinin kesinlikle hangi grup olursa olsun ilk 2 olduğunu vurguladı. Eyüp, "Bunu hocamız, yönetim ve Başkanımız sayın Ali Şen'in bizlere verdiği güçlü destekten rahatlıkla dile getirebiliriz" dedi.

Eyüp, takım arkadaşlarına da övgüler yağdırdı. Kadrolarında kaliteli, yetenekli, başarıya aç ve tecrübeli oyuncuların bulunduğunun altını çizen Eyüp, "Kurulabilecek en güçlü kadro kurulmuş bu yüzden çok rahatlıkla söyleyebilirim ki hangi grupta olursak olalım o grubun favorisi biz olacağız" diyerek iddalarını ortaya koydu, camiasına hem umut hem de söz verdi.

Diğer Yeni Transferler şöyle:

Mevkii Geldiği takım

Sol bek: Fatih Dursun / THY
Sağ bek: Kubilay / Kanarya
Stoper : Burak / Pamukova
Stoper : Tanju / Bakırköy
Stoper : Ozan / Hasköy
Sol Kanat: Veysel / Gaziomsanpaşa
Sağ Kanat: Hamdi / Pamukova
Orta Saha: Ozan / Kanarya
" " : Ferhat / Galata
" " : Gürkan / Tavşanlı Linyit
" " : Gökhan / Kosova Güç
" " : Ercüment / Hasköy
Forvet : Faruk / Bakırköy
Forvet : Veysi / Adana

Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

Adsız dedi ki...

eyüb'ü hiç tanımıyorum,,sadece sn.efkan beyin burada kendince taşıdığı bilgilerden tanıyorum,,nasıl oluyor ünlü olmak ,,biri anlatsın,,
yüzlerce amatöre ayıp olmuyormu,,"ünlü olmak"iyi futbolcu olmak" vb.çoğaltabiliriz,, bırakınız okuyucular karar versin site değil,,

Adsız dedi ki...

Rakipler yaşadı,böyle komik ve kalitesiz bir kaleci görmedim hayatım,da gittiği bütün takımları batırdı.Birde ünlü yazmıyorlar.???

Adsız dedi ki...

Abi müthis transfer(((((((((bundan bir numara olmaz.Kale yol geçen hanı olur

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.