Cumartesi, Ağustos 28, 2010

Sultangazispor'un bileği bükülmüyor


BATI TRAKYASPOR: 1 SULTANGAZİSPOR: 4
İstanbul Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Sultangazispor yeni sezona hazırlık maçlarıyla devam ediyor. Kırmızı-Lacivertliler, ligin güçlü ekiplerinden Batı Trakyaspor’u deplasmanda 4-1 yenmeyi başardı ve hazırlık maçlarındaki yenilmezliğini sürdürdü.

Hasan Doğan Stadı’ndaki maçta Sultangazi ilk yarıda Samet'in düşürülmesi ile penaltı kazandı. Erkan atışı gole çevirdi ve Sultangazi 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıda Sultangazispor Samet'in attığı golle skoru 2-0 yaptı.Golden sonra Sultangazispor kalesinde gol arayan ev sahibi Batı Trakya,Serdal'ın ters kafasıyla ağlara giden topa dokunan Yusuf 'la skoru 2-1’e taşıdı.

Sultangazispor,Gaziosmanpaşa'dan yeni transferi Muhammet'in arka arkaya attığı iki golle skoru 4-1’e getirdi ve maç bu skorla bitti.

Batı Trakyaspor'un kalecisi Noble
Bu arada, Gazi Mahallesi’nin altyapıdaki başarılı antrenörü Mürşid Memioğlu Batı Trakyaspor’da kaleci antrenörü ve altyapı antrenörü olarak göreve başladı.


HABER VE FOTO: BOLKAN KARA
www.sultangazisesi.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sultangazinin bileğini kötü bükeceğiz.az kaldı

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...