Perşembe, Ağustos 26, 2010

Okmeydanı Fetihspor sezonu açtı

1952 yılında kurulan ve renklerini kulübün şu anda bulunduğu tesislerin çevresindeki bostan tarlalarından alan Okmeydanı Fetihspor, kendi tesislerinde tüm sporcu ve teknik kadrosunun katılımıyla yeni sezona 'merhaba' dedi.

Sezon hazırlıklarına daha önce başlayan Yeşil-Beyazlılar, yeni sezonda kaza ve belanın, en önemlisi sakatlıkların uzak durması amacıyla, tüm sporcu ve teknik kadronun katılımı ile her yıl yapılan kurban kesiminin ardından yeni sezona 'merhaba' dedi. Kulüp Başkanı Burhan Erdoğdu, Genel Kaptan Hasan Calapkule, yöneticilerden Arif Tatu, Mehmet Paksoy, Cem Özkan, A takım teknik direktörü Cevat Erdoğan, altyapı hocaları İbrahim Keserel, Murat Esen ve Osman Nuri Gezer'in yanı sıra, tüm kategorilerin hazır bulunduğu sezon açılışında kurban kesiminin ardından A Takım oyuncuları kendi arasında kısa süren ter amaçlı çift kale maç yaptı.

Kulüp başkanlığını Burhan Erdoğdu'nun yaptığı Beyoğlu temsilcisi altyapı kazandıkları şampiyonlukların yanında, Türk futboluna kazandırdıkları oyuncularla da dikkat çeken bir ekip.Daha yeni olmak üzere 1997 doğumlu oyuncuları Gökhan Göksu'yu Galatasaray'a verdiklerini ifade eden Erdoğdu, Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

'Kimseden destek görmedik'
Kulübün bugün sahip olduğu tesisler hakkında da bilgi veren Erdoğdu, tesislerin güzel bir çehreye kavuşmasında kimseden destek görmediklerini söylerken şu açıklamalarda bulundu: “Kulübümüzün bulunduğu tesisler tamamen kendi imkanlarımız ve yöneticilerimizin büyük özverisi ile bugünkü halini almıştır.Tesislerimiz yapımı esnasında A takımımızın küme düşmesine göze alarak bu işe el attık. Ancak çalışmalar esnasında başvuruda bulunmamıza rağmen Beyoğlu Belediyesi’nden hiçbir destek görmedik.Şimdiki amacımız ise sahamıza bir tribün kazandırmanın yanı sıra, futbolcularımızın konaklayabileceği, spor yapabileceği kapalı spor salonu projemiz var. Bunları gerçekleştirirken de yine kimseden destek görmediğimiz gibi, tüm imkanlarımızı kullanarak sonuçlandırmak istiyoruz” dedi.

'Hedefimiz şampiyonluk'
A takımın yeni sezon hedefleri hakkında da bilgi veren kulüp başkanı Burhan Erdoğdu, tesisleşme adına küme 4 sezon önce küme düşmesini göze aldıkları takımlarının, yeni sezonda şampiyonluğa oynayan bir ekip haline getirmek istediklerini ifade etti. Erdoğdu, “Yeni sezonda A takımımızda hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bu doğrultuda teknik kadromuzun verdiği rapor neticesinde transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar 9 yeni futbolcuyu kadromuza kattık. Amacımız geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda zirveye oynayan bir ekip yaratmak. Bunun yanında tüm kategorilerde müsabakalara katıldığımız altyapımızda hedefte aynı şekilde şampiyonluklar” dedi.

Yeni transferler şu şekilde:
Emre Uçar(Bağlarbaşı), Osman Kızılhan(Çıksalın), Onur Kaymakçı(Dikilitaş), Naci Göğünlü(Akatlar), Ufuk Güngör(Beyoğlu Yeniçarşı), Sait Çiftçi(Erokspor), Ali Alkan(Erokspor), Uğur Toygar(Öz Alibeyköy), İhsan Bulur(Karadeniz).

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...