Salı, Ağustos 31, 2010

Kartal finale uçtu


BEŞİKTAŞ U15: 3 YILDIZSPOR U15: 0
YerelFutbol.com turnuvası yarı final ikinci maçında turnuvanın favorisi Beşiktaş, aynı ilçenin ekibi Yıldızspor ile karşılaştı.Oyunun tamamında üstün olan Siyah Beyazlılar, 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılarak finalde Alibeyköy Parsellerspor'un rakibi oldu.

Turnuvanın favori ekibi Siyah Beyazlılar oyuna hızlı başladı.Üst üste rakip kalede tehlikeler yaratan Beşiktaş'a karşın, ilk kez rakip sahaya geçen Mavi Beyazlıların atağında Ertuğrul'un takımını öne geçirmesi an meselesiydi ancak topu direğe nişanladı.Pozisyonun birkaç dakika sonrasında ise Beşiktaş, kornerden gelen topa Furkan'ın kafa vuruşu ile devreyi önde kapattı.

İkinci yarıda farklı bir kadroyla mücadele eden Siyah-Beyazlılar üstünlüğü elden bırakmadı. Art arda gelişen ataklarda Yıldızspor savunmasını geçmekte zorlanan Beşiktaş, kaleci Baran'ın iki hatası ile farkı bir anda 3'e çıkardı.Önce sağ kanattan Hikmet'in ortaladığı topu oldukça rahat bir pozisyonda kendi filelerine bırakan, 5 dakika sonra ise Akın direkt kaleye giden kornerinde sadece izlemekle yetinen Baran takımının direncini tamamen kırdı.

Mücadeleyi 3-0 kazanan Siyah Beyazlılar finalde, aynı grupta yer aldığı Alibeyköy Parsellerspor'un rakibi oldu.

Final maçı ise 4 Eylül Cumartesi günü saat 16:30'da Seyrantepe Stadı'nda Alibeyköy Parseller - Beşiktaş arasında oynanacak.

STAT: Seyrantepe
HAKEMLER: Gökhan Gülşen, Oğuz Emre Kaya, Akın Plak
YILDIZSPOR: Baran, Bilal, İbrahim Zorbacı, Mehmetcan, Abdullah, Olcay, İbrahim, Göktürk, Ertuğrul, Ahmet, Burak
BEŞİKTAŞ: Murat, Serkan,Furkan, Sefa, Umut, Alpcan, Yasin, Muhammed Şahingöz, Onurcan, Tayfun, Halil
GOLLER: Furkan, Hikmet, Akın(Beşiktaş)


Turnuva boyunca 1 Hakem ile yönetilen maçlarda son derece başarılı performans gösteren Hakemlerimiz, yarı final maçında trio halinde görev yaparak, turnuvaya iştirak eden takımların ve izleyicilerin takdirlerini bir kez daha kazanmışlardır.
Yarı final müsabakasını izleyenler arasında Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği, İstanbul Şubesi’nin genç ve başarılı Başkanı Sayın Ahmet Şahin’in de bulunması ve yeni Başkan’ın Hakemler ile olan sıcak diyalogu ve Hakemlerin de Ahmet Şahin’e son derece saygılı davranmaları gözlerden kaçmadı.

Müsabakalar sonrasında da Hakemleri soyunma odasında ziyaret ederek tebrik eden Sayın Ahmet Şahin’in, Hakemlere yönelik olarak, “Hakem Derneğinde yeni bir sayfa açtık, eski-yeni tüm Hakem ve Gözlemcilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız, kırgınlıklara ve küskünlüklere artık son vereceğiz, hep birlikte başarılı olacağız” demesi ve eski Hakemleri, 2 Eylül 2010 Perşembe günü Üsküdar, Burhan Felek’teki Hakem Derneğinde yapılacak iftar yemeğine davet etmesi ve Hakemlerin de Başkan’a teşekkür ederek, 4 Eylül 2010 Cumartesi günü yapılacak olan Yerel Futbol.com U 15 Turnuvasının final maçına davet etmeleri; Hakemlikteki saygı ve sevgiyi görmemiz açısından olumlu bir gelişmeydi.

Son olarak, bu gördüğüm manzaradan sonra, yeni başlayacak olan liglerde Hakemlerimizin daha başarılı performans sergileyeceğinden yana son derece ümitli olduğumu belirtmeliyim. Mutlaka ifade etmeliyim ki; birinin yönetimi altında çalışan kişi, tutumunu yöneticisinin durumuna göre ayarlar. Bazı yöneticiler kadir kıymet bilmediği, bazıları da - benim yerimi alır diye - kıskandıkları için, çalışanlarının şevkini kırarlar.İnsan kıymetini bilen üstelik işten iyi anlayan bir yönetici, yönetimi altındakilerden azami verimi alır.

Başarılar Ahmet Şahin ve yeni ekibine, başarılar tüm Hakemlerimize…

Beşiktaş 1. Takım
Beşiktaş 2. Takım
HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ahmet Şahin ilk önce küstürdüğü bu kadar insanı tekrar kazansın,yazık günah insanların emeklerini bir kaç kişinin egosu yüzünden çok severek yaptıları mesleklerinden soğudular,Oraya gelip boy göstermesinler,samimi olsunlar.

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...