Cumartesi, Ağustos 28, 2010

HEASK'ta hedef Bölgesel Amatör Lig


İstanbul Süper Amatör Lig’de ilk kez mücadele edecek olan Halide Edip Adıvar Skor Kulübü (HEASK) çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılar teknik direktör Kubilay Erel, yardımcı antrenör Ali İlker Çelik, kondisyoner Deniz Pekyılmaz ve sağlıkçı nezaretinde yeni sezona Yıldıztabya Stadı’nda hazırlanıyor.

Bu sezonki transferler şöyle:
Murat ve Emrah (Yeniköyspor), Burak, Doğan, Hakan (Galata), Emin (Yıldırım bosna), Gökhan, Ziya (Yenibosna), Emrah, Atacan, Hakan (Hasköy), Sevdet (Beylikdüzü), Süleyman (Riza), Ceyhun (Kuşadası), Uğur (Antalya), Mehmet (Silivri Alibey), Tayfun (Çeliktepe), Serkan (Kavaklı)

Başkan Sedat Cengiz (solda)
HEASK Kulüp Başkanı Sedat Cengiz, bu sezon hedeflerinin gruplarında şampiyon olarak gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’e katılmak olduğu söyleyerek şöyle devam etti: “Süper Amatör Lig’e yakışan bir kadro kurduk. Yeni sezona iyi hazırlanmaktayız. Ligler başladığında alacağımız neticeler ile hedefimize ulaşacağız. Teknik kadromuz ile sporcularımız bunu başarabilecek yetenek ve bilgiye sahipler. Yeni sezon amatör futbol camiasına hayırlı olsun.”

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.