Pazartesi, Ağustos 30, 2010

Hasbahçe'de 'Kuş' uçtu


KUŞTEPESPOR: 2 YAHYA KEMAL İY: 1
İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekibi Yahya Kemal İdman Yurdu, geçen sezon 1. Amatör Lig’de aynı grupta yer aldığı Kuştepespor’la Hasbahçe Stadı’nda karşılaştı. Maçı Kuştepespor 2-1 kazandı.

Kuştepe 23. dakikada Yaşar'la 1-0 öne geçti ve ilk yarı Kırmızı-Siyahlılar’ın üstünlüğü ile geçildi.

İlk 45 dakikalık bölümde her iki takım da ikili mücadelelerde fiziki anlamda birbirlerine üstünlük kurmak istediği için futbolcular çok efor sarf ettiler.

Kuştepe 70’te Can'la skoru 2-0’a getirdi. Yahya Kemal İ.Y. 85’te Erol ile skoru 2-1’ getirdi. Maç bu skorla bitti.

Sezon öncesi olmasına rağmen her iki ekip de sanki lig maçındaymışçasına mücadele etti ve müsabakayı izlemeye gelenler büyük keyif aldı.
Yahya Kemal İY
Kuştepespor

HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu saate maç alanlara,iki takım,da bir sürü futbolcu oruçlu idi,hasbahce değil mübarek rüzgarbahce topu tutmak bir maharet,Kuştepe bu kadro ile bir şey yapamaz,sonları yine hüsran olur,yahya kemal kadrosuna takviye yapmazsa onları,da iyi görmüyorum.

Adsız dedi ki...

Sahanın tek yıldızı vardı,o da Metin hocam idi.

Adsız dedi ki...

Nerede geçen seneki genç Yahya kemal,takımın yaş ortalaması bir hayli yükselmiş,Kuştepe,nin sertliğine anlam veremedim,sonra anlattılar geçen seneden kuyruk acısı varmış 2 maçta,da Yahya Kemal onları yenmiş ve süper,e çıkamama sebebi olarak görüyorlar.Bütün bunlara rağmen bir çok eksikliklerine rağmen yahya kemal,i beğendim,ama seyirci çok sabırsız,bu hazırlık maçını bile çok ciddiye almışlar.Kuştepenin bu sertliğine normal şartlarda yahya kemal seyircisi sahaya inerdi(ben hep öyle gördüm)kuştepe,den bir şey olmaz,sertlikle maç kazanacaklarını sanıyorlarsa büyük aldanma içine girerler.

Adsız dedi ki...

Ne oldu ya bu yahyakemal ne zaman maç kazanacak yazık günah ya bir maçınızıda kazanın bitirdiniz takımı

Adsız dedi ki...

Değerli kardeşim demekki sadece bok atmak için bu yazıyı yazmışşsın, sana yahya kemalin bu sene yaptığı hazırlık maçlarının sonuçlarını vereyim.

Yahya kemal 1-Yenibosna 0
Yahya Kemal 6-Şişli sanayi 1
Yahya Kemal 2-Göktürkspor 1
Yahya kEmal 3-Batıtrakya 2
Yahya Kemal 2-Ortaköy 4
Yahya Kemal 1-Kuştepe 2
Yahya Kemal 3-İçerenköy 1
Yahya Kemal 3-İmes 0

Burak Kurtuluş dedi ki...

hem Yahya Kemal İY, hem de Kuştepe takımı, bu sezon çok başarılı olacaklardır.

Adsız dedi ki...

Yahya kemal yaşlı falan değil,sadece sistem sorunu ve beraber oynamamanın verdiği sıkıntıyı yaşıyorlar,çok takımın canını yakarlar,hele seyirci ile bütünleşirse ortalığı ayağa kaldırırlar,geçen seneki u19 takımından gençleri ,de Abdullah hoca yakında takıma monte ederse sıkıntı kalmaz.Birde çok kuvvvetli takımlarla maç yaptılar,abidik kubidik takımlarla maç yapmadılar başkaları gibi esamesi okunmamış takımlarla maç yapmadılar,bu ,da bok atanlara gitsin.

Adsız dedi ki...

Ben Abdullah hoca yı çok hırslı görüyorum kadro ile bütünleşip çok başarılı olucak bence .Biraz Sabır...

Adsız dedi ki...

Kardeşim Abdullah hoca,da hırslı ama,her şey sahada belli olacak,yaşlı takım kurdular,bekleyip göreceğiz,

Adsız dedi ki...

geçen senenin ruhu yok! orta sahada koşan adamları yok,bu sene biraz zorlanabilir yahya kemal ama gene üst sıraları zorlar. iki takımıda başarılar.

Adsız dedi ki...

Yahya Kemal,den son dakika transferleri,Rami,den Veysel Erol ve Beylerbeyinden Yalçın Türk,bugün idmana çıktılar,Orta saha sendromu,da bitti.

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.