Cumartesi, Ağustos 28, 2010

Feriköyspor'da transfer imzaya kaldı


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Feriköyspor, transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Birçok isimle el sıkışılırken iş sadece imzaya kaldı. Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik direktörü de Erdal Beysüngü oldu.

Feriköy Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Gürsel Yılmaz Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Sporcularımızla anlaştık, iş imza atmalarına kaldı. Bu sezon futbol takımımızı çalıştıracak olan teknik heyet ile de anlaştık. Takımı Erdoğan Beysüngü çalıştıracak, yardımcılığınıysa Ahmet Ertürk yapacak.  İç transferde Kaptan Burak ile anlaştık. Kasımpaşalı Aytaç ile Batman Belediyespor’dan Hatip ile önümüzdeki hafta çalışmalara başlayacağız. Fiğer futbolcular ile imzalar pazartesi günü atılacaktır” dedi.


Teknik Direktör Erdoğan Beysüngü ise “Futbol yaşantımda Karagümrük, İstanbulspor, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Kartalspor, Galata ve Küçükköyspor’da oynadıktan sonra A diploması alarak teknik direktörlük yapmaya başladım. Gaziosmanpaşa, Küçükköyspor, Beşyüzevler ve Yıldırım Bosna’da görev aldım. Şimdi Feriköyspor’a geldim çünkü büyük bir camia ve hedefleri olan bir kulüp. Taraftarı harika. Ben ve teknik ekibim, sporcularım bu sevgiye şampiyonluk vermek için buradayız. Hedefimiz köklü kulübümüzü hedefi olan yere getirmektir. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Feriköy’ü tercih ettim çünkü tekrar ediyorum taraftarımıza hayranım” ifadelerini kullandı.

Yardımcı Antrenör Ahmet Öztürk de Sarıyer, Küçükköy, Gaziosmanpaşa, Karagümrük profesyonel kulüplerde çalıştığını söyledi.

Bu arada Genç Feriköylüler Derneği’ni kutlamak gerek. Mübarek Ramazan’da 400 kişilik iftar yemeği vererek  sevgi, kardeşlik, birlik için güzel bir amele imza attılar. Ayrıca Taksim Spor Kulübü de iftar yemeği verdi, kendilerini bu güzel hareketlerinden dolayı alkışlamak gerek.

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

feriköy spor kulübüne ve gürsel kardeşime başarılar dilerim ercan kutlu

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.