Perşembe, Ağustos 26, 2010

Beşiktaş ve Parseller turladı

YerelFutbol.com U15 turnuvası tüm hızıyla sürüyor. 3.gün oynanan maçlarda Alibeyköy Parsellerspor, Sarıyer temsilcisi Yeniköyspor'u 4 golle geçerken, turnuvanın favori ekiplerinden Beşiktaş, İstanbul Bayburtspor karşısında 4-0 galip gelirken, iki ekipte gruptan çıkmayı garantiledi.

Seyrantepe sahasında oynanan günün ilk maçında Eyüp temsilcisi Alibeyköy Parsellerspor baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada Tugay, Taylan(2) ve Sezer'in kaydettiği gollerle Yeniköyspor'u 4-0 mağlup etti.Bu galibiyet ile Mavi Beyazlılar iki maçından elde ettiği galibiyetle 6 puana ulaştı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

İlk iki maçından galibiyetle ayrılan Alibeyköy Parsellerspor, sergilediği güzel futbol, yetenekli oyuncuların fazlalığı ile dikkat çeken bir ekip.Bunun yanında Mavi Beyazlılar dikkat çeken bir isim var.Kaleci Enes...Enes maçlardaki başarılı performansı, uzun kaleci degajlarının yanı sıra güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.Eski bir güreşçi olan Enes, omuzundan yaşadığı sakatlık sonrası bu sporu bırakarak futbola yönelmiş.İlerleyen günlerden turnuvaya daha da bir renk katacağından emin olduğum Enes'i, hala izlemeyenler var ise izlemelerini tavsiye ederim.

Oynadığı iki maçtada puanla tanışamayan Sarıyer temsilcisi Yeniköyspor ise, oynadığı inatçı futbolun yanında iki maçtada gösterdiği centilmence mücadele ile ön plandaydı.

STAT: Seyrantepe
YENİKÖY: Oğuzhan, Ahmetcan, Cemal, İzzet, Ömer, Olcay, Gökhan, Muhammet, Oktay, Ersan, Halilcan
ALİBEYKÖY PARSELLER: Enes, Gürkan, Cihat, İsa, Oğuz, Tugay, Şaban, Sezer Yıldırım, Volkan, Taylan, Okan
GOLLER: Taylan(2), Sezer, Tugay

Günün ikinci maçında turnuvanın favori ekibi Beşiktaş, Kağıthane temsilcisi İstanbul Bayburtspor'u 4-0 mağlup etti ve büyük ölçüde grup liderliğini garantiledi.Siyah Beyazlılara galibiyeti getiren golleri Tayfun(2), Halil ve Oğuz Şen kaydetti.Bu sonuçla puanını 6 yapan Siyah Beyazlılar averajla grubun zirvesinde yer aldı.İstanbul Bayburtspor ise henüz puanla tanışamadı.

YerelFutbol.com U15 turnuvasının favorileri arasında yer alan Siyah Beyazlılar, rakiplerine oranla güçlü kadroları ile dikkat çekiyor.Oynadığı mücadelelerde her iki yarıda da iki farklı kadroyla mücadele eden Siyah-Beyazlılar, iki maç sonunda kalesindeki tek golü Yeniköyspor maçında gördü.

İki maçta sıfır çeken Kağıthane temsilcisi İstanbul Bayburtspor ise kalan maçlarına formalite niteliğinde çıkacak.Fizik olarak takımda iyi oyuncuları bulunan Turuncu Sarılıların turnuvaya renk kattığı bir gerçek...

STAT: Seyrantepe
BEŞİKTAŞ: Canberk, Serkan, Furkan, Sefa Korkmaz, Umut, Alican, Yasin Şahin, Muhammet Şahingöz, Muhammet Duman, Tayfun, Halil, Hakan
2.takım: Murat, Hikmet, Sefa, Samet, Yasin Şen, Atakan, Oğuz Şen, Erbay, Akın, İlker, Kadir, Burak, Hüseyin
İSTANBUL BAYBURTSPOR: Cihat, Tarık, Mustafa, Mesut, Ümit, Yakup, Murat, Taha, Utku, Yusuf, Sercan
GOLLER: Tayfun(2), Halil, Oğuz Şen

Gruplardaki 2 maç sonunda oluşan puan durumları şu şekilde:

A Grubu
1- Sarıyer .........................6
2- Yıldızspor......................3
3- Seyrantepe Ofspor.........1
4- İst. Gümüşhanespor.......1

B Grubu
1- Beşiktaş.......................6
2- Alibeyköy Parseller.......6
3- İst. Bayburtspor............0
4- Yeniköyspor.................0

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.