Salı, Ağustos 31, 2010

Alibeyköy Parseller penaltılarla



ALİBEYKÖY PARSELLERSPOR: 1 SARIYER: 1 (5-4 PEN)
YerelFutbol.com U15 turnuvası yarı final ilk maçında Alibeyköy Parsellerspor ile Sarıyer takımları karşı karşıya geldi.Oyunun genelinde rakibine üstünlük kuran Parsellerspor, normal süresi 1-1 sona eren maçta penaltı atışları sonunda rakibine 6-5 üstünlük sağlayarak ilk finalist oldu.

Yarı finalin ilk maçını takip edenler arasında İstanbul Futbol İl Başkan Vekili Adem Mat, TFFHGD İstanbul Şube Başkanı Ahmet Şahin, Tertip Komitesi üyesi Barbaros Akkoyunlu, Hamidiyespor Kulüp Başkanı İlker Balçık, Ayazağaspor Teknik Direktörü Muharrem Yıldırım, Kağıthane Güllüoğluspor eski Genel kaptanı Ahmet Kula'nın yanı sıra tribünlerde yaklaşık 50 kadar sporsever de vardı.

İlk yarıda rüzgarı da arkasına alan Alibeyköy Parsellerspor etkili pozisyonları bulan taraftı. Rakibin etkili atakları karşısında oyun kurmakta zorlanan Sarıyer ise savunma yapmakla yetindi.İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve devre 0-0 sona erdi.

İlk gol Parseller'den
İkinci yarıda heyecan ve mücadele kaldığı yerden devam etti.İlk yarıdaki iyi oyunun bu devrede de sürdüren Eyüp temsilcisi golü de bulan taraf oldu.41.dakikada kullanılan korner atışında Yeşil-Beyazlılar’ın savunmadaki başarılı ismi İsa iyi yükselerek takımını öne geçiren golü kaydetti.

Sarıyer son nefeste
Rakibin etkili oyunu karşısında golü kalesinde gören Sarıyer atak geliştirmekte zorlanırken, kenar yönetiminin yaptığı değişiklikler ile sonuca gitmeye çalıştı. Beyaz Martılar’ın risk aldığı dakikalarda savunmada bulduğu derin boşluklar sonrası pozisyonlar bulan Yeşil Beyazlılar sonuca gidemedi. İzleyenlerin tam da mücadelenin bu sonuçla biteceğini düşündüğü anda tüm hatları ile ceza sahasında olan Sarıyer temsilcisi, kalabalığın içinde Burkan'ın attığı golle mücadeleyi uzatmalara taşıdı.

Penaltılarla Alibeyköy Parseller
10'ar dakikalık iki devre halinde oynanan uzatma dakikalarında iki ekip de gol kaydına muvaffak olamayınca seri penaltı atışlarına geçildi.Seri penaltı atışlarında Sarıyer Burkan, Ferdi, Faruk ve Mehmet ile başarı sağlarken, Mete'nin vuruşunda kaleci Enes başarılıydı.Buna karşın Alibeyköy Parseller Tugay, Taylan, Kubilay, Ertuğrul ve Abdullah ile penaltıları gole çevirdi ve YerelFutbol.com U-15 turnuvasının ilk finalisti oldu.

Zevkli, çekişmeli ve heyecanın en üst düzeyde olduğu mücadelenin en güzel görüntüsü ise maç sonunda yaşandı. Normal süre ve uzatmalarda centilmence bir oyun sergileyen iki ekibin maç sonunda birbirini tebrik etmesi, sahadan kol kola ayrılması günün en güzel hareketiydi.Yaşattıkları heyecan ve gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı iki ekip oyuncuları ve kenar yönetimini tebrik ediyorum.

STAT: Seyrantepe
HAKEMLER: Oğuz Emre Kaya, Gökhan Gülşen, Akın Plak
SARIYER: Berkay, Emre, Hasan Sezer, Hakan, Engin, Faruk, İlhan, Bager, Burkan, Hasan, Ferdi
ALİBEYKÖY PARSELLER: Enes, Gürkan, Cihat, İsa, Oğuz, Tugay, Burak, Sezer, Ertuğrul, Taylan, Kubilay
GOLLER: İsa(41) A.Parseller - Burkan(60) Sarıyer
PENALTILAR: Tugay, Taylan, Kubilay, Ertuğrul, Abdullah(A.Parseller) - Burkan, Ferdi, Faruk, Mehmet(Sarıyer)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

6 yorum:

Adsız dedi ki...

PeNaltıyı tuttuktan Sonraki Yaptığı Dans Çok Güzeldi :))))

Adsız dedi ki...

ben hangi maçtan bahsettiğinizi anlamıyorum. parsellerin bırakın maçın genelini 5 dakikalık bile üstün oyunu yoktu tüm maç boyunca geldikleri tek atakta da gol attılar. biraz daha objektif olunması taraftarıyım

Adsız dedi ki...

Deli kenan,da amma yakışıklı çıkmış bir davet var geliba!!!!

Burak Kurtuluş dedi ki...

Deli Kenan nerede, biz oradayız...
Kenan kardeşimiz, aynı akşam, Sayın Mazhar Uzun'un iftar yemeğine davetliydi. Şimdi çok dua ediyor, hem Mazhar ağabey'e, hem de Yahya Kemal İY Spor Kulübüne. Ayrıca Deli Kenan'ın duasını alan takımın başarız olması gibi durum söz konusu değildir.

Burak Kurtuluş dedi ki...

Kim Deli, kim akıllı?

Deli Kenan'a diyorum ki; Kenan, dükkan açık kalmış, millet senin resmine gülüyor. "Olsun Hocam" diyor, "dükkan açık kaldı ancak çırak içeride."

Adsız dedi ki...

yanki abi işi biliyo .) herzmaan çalıştırdığı takımlar başarılı olmuştur :) bende aski bi öğrencisiyim, alt yapıda herkeze 10 ila 20 arası atardık =)

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...