Cumartesi, Ocak 31, 2009

İstanbul SAL'da cumartesinin ardından

HAZIRLAYAN: BENAN DİKER





31 yorum:

Adsız dedi ki...

Sultançifliği kazanır Çekmeköy puan kaybederse Çekmeköy düşüyor...

Adsız dedi ki...

ben bakırköy takımını daha öncede izledim bu maça eksik yada yanlış takımla çıktı yenilmesini normal buluyorum. kağıthane ise maçı gerçekten istedi ve bulduğu tek golle kazandı gruptan bu 2 takım çıktı 2 takımıda tebrik ediyorum

Adsız dedi ki...

avcılar dua et bize bizim sayemizde ikincisiniz iddiamız olmasada yendik

HiSaR GeNçLiK

Adsız dedi ki...

ifa feriköy macındaydım süper zevklı bi maç oldu ferıkoy ıkı kere one gectıgı macta 90 artılarda 10 kişi kalan rakıbınden golü yıyınce resmen yıkıldı ferıkoyluler ama macın hakkıda beraberlıkti hafta boyunca soledıgı gıbı olay cıkıcak falan lafları boşa cıktı hatta ıfalılar gecmış donemde aralarında sorun olan ferıkoylulere özür diliyoruz pankartı acmışlardı ferıkoy seyırcısı maca pek ılgı gostermemışdı ufak bı grup vardı onlarda dostca ıfalılarla beraber macı ızledıler mactakı tek gergınlık yan hakeme yapılan tepkılerdı orta hakem yan hakemlerın yerlerını degıstırmek zorunda kaldı ıkı takım sporcularıda centılmence ama bı o kadarda topa sert sekılde mucadele ettıler ben ıkı takım sporcularınıda tebrık edıyorum . osman sener ..

Adsız dedi ki...

fikirtepe baaay kağıthane finallere

Adsız dedi ki...

cıksalında fıkret hocayı tebrık ederım.bu takımı nerdeyse kume dusuruyodu.ve avukat furkanbey tebrıkler.haliç gaza gelırmı bılmem.

Adsız dedi ki...

herkes gördümü 2. grubun şampiyonunu !! bence görmeyen biraz incelesin ! meraklısına :ençok gol atan en çok galip gelen ,ençok puan toplayan başka ne vardı aklıma gelmiyor!

Adsız dedi ki...

yakışır vefaya 3 lig k s

Adsız dedi ki...

cankurtaran avcılar ve ortaköy için kader haftası.Benim tahminim avcılar yenilir finallere gidemez o maçta.ortaköy de 3-0 hükmen galip gelecek olmasına rağmen küme düşer.Ortaköy bu lige her yönden zayıf bi takım.

Adsız dedi ki...

neoldu cancanlar şampiyonluk bizden geçer demiştiniz!!!yoksa son maç küme düşmemeyemi oynıyacağız demiştiniz ! neyse kolay gelsin.bu sene olmasa seneye inşallah.bence artık dostluğu futbol oynamayı düşünün ve hep futbolun içinde kalın.

Adsız dedi ki...

KRALSIN KAĞITHANEM SENİN İÇİN SEVE
S
E
V
E
GELİRİZ ÖLMEYE,
HOWARDA KAĞITHANELİLER

Adsız dedi ki...

Şuanda Gözlemledim Kadar En İyi Taraftar Küçükçekmecede Var

Adsız dedi ki...

vefa şampiyon oldu şimdi sıra cankurtaranda dediğimiz çıkıyor.bekle 1.amatör cankurtran geliyor..

Adsız dedi ki...

EN İYİSİ SİZZZSİNİZZZ... BÜYÜK VEFA

Adsız dedi ki...

hekes işine baksın vefalılar ben yıne gokhan yazıyroum baska ısınız yokmu sıxzıın

Adsız dedi ki...

sen devam et gökhan tekme atmaya dirsek atmaya ! yazıkki hakemler zaman zaman bunları görmezden geliyorda sen sahada kalıp futbol oynadığını zannediyosun!!!ama bir düşün bence başka takıma transfer olabilirmisin acaba !!!!

Adsız dedi ki...

bana göre amatörde en iyi ve en çok takımına bağlı 5 taraftar grubunu.

1.feriköy-GFK
2.İFA-DEVRİYE
3.Anadolu hisarı
4.avcılar-AVCILAR GENÇLİK
5.k.çekmece-K.ÇEKMECELİLER

Adsız dedi ki...

ne zamandan beri bir taraftar grubuna;olay çıkartıp,takım oyuncularını baskı altına alıp(kendi oyucularından bire bir duydum)iyi oynamalrını engellemek,gittikleri semtlere zarar verip küfür etmek ''en iyi ve en çok takımına bağlı''ifadesini kazandırıyor??__sözüm orada 1.sırada yazan topluluk için!!!

Adsız dedi ki...

ASLINDA MODERATÖRÜMÜZ BİR BAŞLIK AÇSIN ORADA TARTIŞALIM TARAFTAR GRUPLARININ GETİRİSİNİ GÖTÜRÜSÜNÜ..

Adsız dedi ki...

ne zamandan beri bir taraftar grubuna;olay çıkartıp,takım oyuncularını baskı altına alıp(kendi oyucularından bire bir duydum)iyi oynamalrını engellemek,gittikleri semtlere zarar verip küfür etmek ''en iyi ve en çok takımına bağlı''ifadesini kazandırıyor??__sözüm orada 1.sırada yazan topluluk için!!!

yorumunu yapan arkadas hangi takım taraftarısın we adınıda yazzzz...!!! FERİKÖYLÜLERRRR...!!!

Adsız dedi ki...

ERKAN SEN HİÇ YENİBOSNAYA GELMEDIN GALIBA BELLI ZATEN
AYRICA GENÇYENİBOSNALILARIDA DUYMAMISSIN BELLI BELLI

Adsız dedi ki...

1.FERİKÖY-GFK
2.YENİBOSNA-GYB
3.İFA-DEVRİYE
4.AVCILAR-AVCILAR GENCLİK
5.KAGITHANE-HOWARDA KAGITHANELILER
ALEM BUYSA KRAL BIZIZ...!!!
27 FERİKÖYLÜLERRRRRRR....!!!

Adsız dedi ki...

k.bakma bosanalı kardeş bu güne kadar yenibosna taraftarından hiç bahsedildiğini görmedim sadece fenerin amigos sefa yenibosnalı diye biliyorum.inş bi gün kısmet olursa macınızı izlemeye gelicem

Aygün Atam dedi ki...

BEN İZLEDİM GERÇEKTEN GÜZEL BİR TARAFTARLARI VAR VE BİZE KARŞI DA HİÇBİR ŞEKİLDE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT YAPMADILAR. 90 DAKİKA HİÇ SUSMADILAR TAKIMLARINI DESTEKLEDİLER. HELAL OLSUN

Adsız dedi ki...

YINE BEN GOKHAN VEFALILAR BEN BIYERE TRANSFER OLMAK İSTEMIYORUM SPOR YAPIYORUM PARADA ALMIYORUM SEVDİĞİM İÇİN YAPIYORUM ayrıca bu halımle bıle seneye ısteyen kulup varken:)))konsumaya gerek yok herhalde EGER ZATEN BIRAKMASAYDIM ŞİMDİ PROFTUM HABERIİNİZ OLSUN SİZİN GİBİ 3-5 MİLYAR ALIP BURDA BOS BOSŞ KONUSMAZDIM SIZI KAİLE BİLE ALMIYORUM BİŞEY TUTTURMUŞUNUZ BÜYÜK VEFA SİZDE BENIM SIBI AMATÖRSÜNÜZ BUNU KAFANIZA YERLEŞİTIRIN OYNADINIZ KULUP BBUYUK OLABBILIR SAYGIM SONSUZ AMA SIZIN GIBI COCUKLARLA DEGIL GEÇMİŞİNDEN SİZDE ANCA BURALARDA COCUK COCUK YAZIN :))AYRCICA BEN NEYMİŞİM HABERİM YOK TEKMELER DIRSEKLER VAYYY BEE HICMI HAKEM YOK BZIIM NAÇLARIMNIZDA ABARTMAYIN COCUKLAR

Adsız dedi ki...

YENİBOSNANIN GZL TARAFTARI WAR AYNI GENLERI TASIORUZ NEDE OLSA YANI KARDESIZ..!!!:):):):):) KÖYLÜ-BOSNA KARDESTIRR..!!!

Adsız dedi ki...

ya vefalı arkadaşlar bu cankurtarandan ne tür bi acı yaşadınız ki böylesi yorumlar yazıyorsunuz.doğrusu düşen bi takımın bu derece etki bırakmış olması garip.

Adsız dedi ki...

erkan kardeş bız kendımızı anlatmayız ok bız susarısz herkes bızı anlatır ama sana lafım yok hanı gelmedıysen gormedıysen o baska ama bekjlerım mesela bu hafta sonu nurtepedeyız 6 otobus gıdıoruz gel gor istersen
ayrıca sefa abı dogma buyume yenıbosnalıdır ve sadece mıgros degıl artık maratonda bızımdır.
aygun atam
eyw kardeş sagolasın demekkı geldın gordun bız her zaman fair play içinde maçlarımızı tamamlamak ısterız yaklasık gençyenıbosnalılar ( gyb ) olarak 1500 taraftara sahıbız ama hıc bı zamanda gosterıscı olmadık neyse yazmak ve sızınle paylasmak ıstedıugım seyler var aygun atam tekrar tesekkur ederrız.
tek kardeş FERIKOY.
2006 yılında grubumuzdakı takımların taraftarı her deplasmana gıttımızı için bızı çok iii tanır özellıkle
gurpınar-haskoy-kadırga-idealtepe-umranıye-hadımkoy-yıldıztabya-emırgan-avcılar gıbı bız tekrar soyluorum ne gosterıs pesındeyız nede mevzucuyuz fair play için trıbunlerın kardeş olması için her zaman varız bu arada bu hafta sonu oynanacak nurtepe maçı yalan yuok mevzu maçı ve en az 6 otobus gıdııceez bızı gormek ısteyenler hafta sanu nurtepede olsun taraftar - trıbun - mevzu gorsun.
kıb aeo
GENÇ YENİBOSNALILAR.

Adsız dedi ki...

ben yenibosnaya karşı 2 kere oynadım gerçekten kendi evlerinde ne yalan sölim 90 dakka sadecetakımlarına destek ve en ufak bi taşkınlık yapmıolar ve feriköyün taraftarından çok fazlalar ve feriköyle kıyaslanamz bi şekilde temiz izliolar maçı burdan hepsini tebrik ediyorum.

Adsız dedi ki...

bn yenıbosnalıyım.ferıkoy macına adam gbı gıdın adam gbı mac ızlersınız bız gıttık rahat rahat ızledık we takıma destegımızıde werdık.ferıkoy taraftarından fazla olan bı taraftar gormedım bn deplasmana 500-600 kişi giden taraftarı ferıkoye gıttıgınızde bakında gorun kapalı trubunlerı war orası hep full oluor we takımlarına cok guzel destek weerıolarrrrr....!!!!!!
BOSNA-KÖYLÜ KARDEŞTİRR...!!!

Adsız dedi ki...

eyw kardeşim sagol taraftarımız çokdur ve efendırdır ama bu hafta nurtepe maçında efendılık olmayacak neyse burdan trıbuncu kardeşlerımı slm ederım aeo kıb.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.