Cuma, Aralık 26, 2008

Bahçelievlerli gençler deplasmanda güldü


ÇIKSALINSPOR: 1 BAHÇELİEVLERSPOR: 3 (BG)

İstanbul B Gençler Ligi 5. Grup'ta Bahçelievlerspor, Sütlüce Stadı'nda oynanan maçta Çıksalınspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan ekip Bahçelievlerspor'du. İlk dakikalarda Yeşil-Beyazlılar pozisyonlar yaratmaya başladı ve aradığı golü 23. dakika'da Serkan Özgiray 'ın (9) Golüyle budular: 0-1.
İlk yarı bu skorla biterken 2. yarıya çok istekli başlayan bir Çıksalınspor vardı. Oyun içerisinde oyuncular arasında zaman zaman gerginlikler olurken Dakika 66'da Çıksalınspor kaptanı Bahçelievlersporlu oyuncunun suratına dirsek atınca kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 73. dakikada savunmanın hatasıyla Bahçelievlerspor 10 kişi kalan rakibi karşısında kalesinde golü gördü: 1-1.
76. dakika'da Yunus Yılmaz'ın (10) kullandığı penaltı atışından yararlanarak skoru 2-1 yaparak Bahçelievlerspor tekrar öne geçti: 1-2.
Aradan 4 dakika geçtikten sonra kornerden gelen topu kafayla tamamlayan Serhat Virdil (8) skoru 3-1 Yaptı. Bu skor aynı zamanda skoru belirleyen goldü.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrikler beyler..!

Adsız dedi ki...

EY BELEDİYE BAŞKANI UYUMA !!!
Bak gördün mü, yeni nesil Bahçelievler gençlerini?
Adam gibi takıma sahip çıkında, gelecekte daha güzel başarılar kazanıp ilçemizi temsil etsinler.

Yeni stad, yeni yönetim, yeni takım
Bahçelievler Belediye Spor
kurulmalıdır...

Adsız dedi ki...

Bu çocuklara gerçekden helal olsun başka yerde oturmama rağmen sanaldan takip ediyorum adamlar her hafta yenıyo ve varsa gençlerde var. Genç takımda iyi başlamış onlarıda tebrik ederim.

bu cocuklara birisi sahip çıksın sahipsiz kalmasınlar. 2 maç yenilmişler birini sanırım şansızlık yuzunden ve yedek kadroyla yenılmişler diğerini son dakika goluyle lidere yenilmişler

Adsız dedi ki...

Abi Ligin iLk haftasında Lidere nasıL yeniLioLar?Son saniye göLüyLe nasıL yeniLiyoLar?

Adsız dedi ki...

o yedıgımız golde yapıcak bişeyimiz yoktu kardşim:S adam tam 90'a çaktı peter ceh bile tutamazdı yanı o şutu. Yapcak bişi yok bundada bi hayır vardır. esenlerspor'u da tebrik eder başarılarının devamını dilerim. B-GENÇ (SERKAN)

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.