Perşembe, Kasım 27, 2008

İzmir SAL B Grubu'nda 7. haftaya doğru

HABER-FOTO: BAŞAR UÇAR
Ödemiş yükselişe geçecek
İzmir Süper Amatör Küme B Grubu’nun güçlü ekiplerinden Ödemiş Belediyespor galibiyetsiz kapadığı iki haftanın acısını 7. haftada Atillaspor karşısında çıkarmanın hesabını yapıyor. 4. haftadaki 4-1’lik Özyeşiltepe galibiyetinden bu yana galibiyetle tanışamayan kırmızı-lacivertliler 5. haftada Şirinyer’e 2-0 mağlup olmuş, geçtiğimiz hafta da Seferihisar ile 1-1 berabere kalmıştı.
Saraçoğlu’nun bakımda olması sebebiyle 6 maçı da deplasmanda oynayan İzmir ekibi, Saraçoğlu’nun bakımı bitmemesine rağmen ilk kez iç sahada, bu kez Kiraz’da ter dökecek. Atillaspor yönetiminin zorlu karşılaşmayı Balçova Sahası dışında oynamak istememesi sebebiyle ASKF tarafından alınan bu kararla hazırlık maçlarını Kiraz’da oynayan Ödemiş, ilk kez resmi bir müsabakayı Kiraz’da oynamış olacak.
Atilla maçı hazırlıklarına Salı günü start veren ‘Efe’de Ender’in kart cezalısı olması ve Aytek’in sakatlığının sürmesi teknik heyeti düşündürüyor. 6. haftada Tirespor’u 6-1 yenmeyi başaran Atillaspor’da da çift sarıdan oyun dışı kalan tecrübeli kaleci Bülent, Ödemiş karşısında forma giyemeyecek.
Pazar günü 13.00’de Kiraz Sahası’nda başlayacak karşılaşma ile ilgili tüm gelişmeleri pazartesi günü sitemizde bulabilirsiniz...
Tirespor kazanmak zorunda
Son üç haftada üç mağlubiyet alan ve geçtiğimiz hafta Atillaspor karşısında tam anlamıyla dağılan Tirespor 6-1’lik ağır mağlubiyetin acılarını Narlıdere karşısında silmek istiyor. Dünkü idmanda futbolcularla 40 dakikalık bir toplantı yapan antrenör Ramazan Ören’in uyarılarda bulunduğu öğrenilirken, yönetiminde sert tedbirler alacağı belirtildi
Pazar günü Tire 4 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşmada son haftaların flaş ekibi Narlıdere Belediyespor’u ağırlayacak sarı-kırmızılılar kader maçına çıkıyor. Kendilerini affettirmeleri gerektiğini belirten Ramazan Ören “Yaşadığımız ağır mağlubiyeti unutarak, Narlıdere maçına konsantre olacağız. Seyircimiz önünde tek hedefimiz 3 puan” dedi. Tirespor-Narlıdere Belediyespor maçının başlama saati 13.00...

Şirinyerspor, Altay karşısında
13 puanla liderlik koltuğuna kurulan Şirinyerspor, 7. haftada Altay’ı da yenerek seriyi korumak istiyor. Yaşanan maddi sıkıntılara rağmen iyi bir grafik çizen yeşil-beyazlılarda kaptan Bülent’in menüsküs ameliyatı olması sebebiyle sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken, teknik heyetin geçtiğimiz hafta şans tanıdığı yeni isimlere yine görev vermesi bekleniyor.
Geçtiğimiz hafta Özyeşiltepe karşısında aldığı mağlubiyetle kötü gidişatı sürdüren Altay ise Gaziemir’deki saha şartlarını da kullanarak sürpriz peşinde. 5. haftada son dakika golüyle Alaçatı’nın yoluna taş koyarak 1 puan koparan siyah-beyazlılar zaman zaman can yakabiliyor.Pazar günü Gaziemir’de oynanacak karşılaşma 13.00’da başlayacak.


Haftanın maçı Alaçatı’da
Geçen haftayı ‘Bay’ takım olarak kapayan Alaçatıspor (Üst totodaki takım) lige sahasında oynayacağı Özyeşiltepe maçıyla dönüyor. 9 puanla dördüncü sıraya yerleşen sarı-lacivertliler, Pazar günü Özyeşiltepe karşısını mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor. Hafta içinde İzmir S.A.L. A Grubu ekiplerinden Kemalpaşaspor’la yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazanan ‘Çat-Çat’, Pazar günü taraftarından destek bekliyor. Haftanın en önemli maçı olan karşılaşmanın sonucunun etkileri ilerleyen haftalarda anlaşılacak.

Seferihisar, Denizgücü'nü ağırlıyor
Ligin bir diğer iddialı ekibi Seferihisar ise oynadığı 5 maçta 25 gol yiyen zayıf ekibi Denizgücü’ne konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta Ödemiş maçından sonra Gürsel’in kadro dışı bırakıldığı öğrenilirken, teknik ekibin cezalı oyuncular Ali Yavuz ve Mustafa Komur’un yerine genç isimlere şans tanıması bekleniyor. 13.00’da Gürsel Aksel’de oynanacak karşılaşmanın favorisi Seferihisar...


Urla Gençlikspor’un ‘Bay’ takım olarak geçireceği 7. haftada tüm maçlar Pazar günü oynanacak.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.