Pazartesi, Eylül 08, 2008

Fikirtepe Dumlupınar ısınma devresinde

Fikirtepe Dumlupınarspor, geçen sezon il birinciliğinde Ümraniyespor'la karşı karşıya gelmişti.

İstanbul Süper Amatör Küme'nin yeni takımlarından biri de Fikirtepe Dumlupınarspor... Daha önce 3. Lig terfi maçlarına da katılan (2003'te ilk turda Körfez Belediyespor'a yenilmişlerdi) ancak sonraki sezon küme düşen Kadıköy temsilcisi, 2007-2008 sezonu sonunda tekrar Süper Amatör'e döndü.

Turuncu-siyahlı renklere sahip Fikirtepe Dumlupınar genç bir kadroya sahip. Takım antrenmanlara ağustos ayında başladı. Geçen sezonki kadrodan kalan oyuncuların sayısı beşi geçmiyor. Sahası ve tesisi olan, maddi açıdan çok da sıkıntılı sayılamayacak Fikirtepe Dumlupınarspor yine de bu sezon ligde kalmayı hedefleyecek. Teknik direktör İsmail Uçan göreve devam ederken yardımcısı değişti.

Turuncu-Siyahlılar sezon öncesi Bağlarbaşı'ndan Emrah ve Türkay, Erzurum'dan Yunus, Bostancı'dan Engin, İstanbul Sitepor'dan kaleci Burçak, DMO'dan Tuncay, Yasin ve Atilla, Anadolu Hisarı'ndan Adem'i kadrosuna dahil etti. Altyapıdan Emre, Erdi Manap ve Erdi Ayaz takıma dahil edildi. Geçen sezondan kaptan Ali ve Ayhan takımda kaldı.

Kadro yeni oluşturulduğundan tam oturmadı ve aynı kadro üst üste iki maç yapamadı. Sultanbeyli Belediyespor'la oynanan son maçta ilk yarı ideale yakın kadroyla sahaya çıkan Turuncu-Siyahlılar devreyi kendi kalelerine attıkları golle yenik kapattılar. İkinci yarıysa fark geldi. Takımdaki idman eksikliği göze çarpan şeylerden biri. Yine de Turuncu-Siyahlılar umutlu ve haftalar ilerledikçe lige ısınacaklarına inanıyorlar.

Hiç yorum yok:

Maltepe ve Sarıyer Yenimahalle yenişemedi

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta iddiası kalmayan Maltepespor sahasında, düşme hattından uzaklaşmak isteyen Sarıyer Yenimahallespor ile 0-...