Pazartesi, Temmuz 21, 2008

Tekirdağ ASKF’de Kaya yeniden başkan

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 8. Olağan Genel Kurul sonucunda Mehmet Kaya başkanlığını devam ettirdi. Tekirdağ Dereağzı'nda bulunan Serbest Muhasebeciler Odası'nın toplantı salonunda tek liste halinde yapılan seçimlerde 44 delegenin geçerli oy kullandığı seçimlerde Mehmet Kaya 3 yıl daha başkanlık görevini sürdürmeyi başardı.
Buna göre ASKF’deki görev dağılımıda şöyle oluştu:
Genel Başkan: Mehmet Kaya
Genel Sekreter: Ali Çimen
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Atife Teregün-Nazmi Ceylan-Atilla Erensayın-Emin Neşeli-Mustafa Tezcan-İbrahim Kuzucu-Salih Yılmaz
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Zeki Manap-Mülayim Bedir-Süleyman Erdem-Taşkın Günay-Bahattin Ceylan-Hüseyin Bilgi-Yalçın Akpınar
Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Hayrullah İşgören-Kemal Mercangül-İsa Kunt
Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri: Ömer Demir-Özcan Serttoprak-Nihat Üsüz
Onur Kurulu Asil Üyeleri: Fahrettin İyen-Akın Yılmaz-Adnan Kaçan
Onur Kurulu Yedek Üyeleri: Metin Durak-Tarık Sayın-Ersan Karamehmetoğlu
Konfederasyon Delegeleri: Mehmet Kaya-Ali Çimen- Nazmi Ceylan- Emin Neşeli- İbrahim Kuzucu- Atilla Erensayın- Atife Teregün

Namık Kemal Stadı sıkıntısı
Genel Kurulda konuşan Mehmet Kaya, Tekirdağ’da bulunan Namık Kemal Stadı'nın Liman İşletmesi'ne verilip verilmeyeceği konusunun hala çözülememesinin sıkıntıya yol açtığını, birçok takıma hizmet veren mevcut sahanın acil bir şekilde sentetik çim sahaya dönüştürülmesi gerektiğini vurgularken; Tekirdağ’da bulunan Merkez Üst Saha’nında sentetik çim sahaya dönüştürülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Kaya, Çorlu’da General Basri Saran ve Yeni Sanayi statlarının yanında üçüncü bir sentetik çim sahanın Çorlu'ya kazandırılmasını söylerken; bugün Ankara 19 Mayıs Stadı zemininin sentetik çime dönüştürüldüğü bir zamanda Tekirdağ Valisi'nin sentetik çim sahaların sağlığa zararlı olmasını dile getirmesinin tartışılır bir konu olduğunu vurguladı.

Kapalı spor salonu hala bitirilemedi
Ayrıca müteahhit firma ile Gençlik Spor Müdürlüğü arasındaki anlaşmazlık sonucu 11 senedir bitirilemeyen Kapalı Spor Salonu’nun Tekirdağ için büyük kayıp olduğunu vurguladı.
(Not: Aynı duruma benzer 15 yıla yakın bir zamandır tamamlanamayan Saray İlçesindeki Kapalı Spor Salonu’da sorun hala çözülemeden beklemektedir)
Mehmet Kaya seçimler sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında tüm katılan davetlilere teşekkür etti ve 2005-2008 arası federasyonu 37.803 YTL bir gelirle kapattıklarını dile getirirken bunu bu dönemde daha da arttırmaya çalışacaklarını, tesisleşme ve saha ıslahı yönündeki sıkıntıları en aza indirme yolunda çalışacaklarını ifade ederken kendisine ve ekibine olan güveni boşa çıkarmamaya özen göstereceklerini söyledi.

Çerkezköy B Genç Takımı, centilmenlik plaketini Hüseyin Bilgi'den aldı.
Çerkezköy Belediyespor, 2007-2008 sezonu şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Mehmet Kaya'dan alırken...
Divan Heyeti üyelerinden Mahmut Temel, Sarayspor'a centilmenlik kupasını verdi.
Mehmet Kaya, tek liste halinde gidilen seçimde tekrar Tekirdağ ASKF başkanlığına seçildi.
Paşaalanspor, centilmenlik plaketini Salih Yılmaz'ın elinden aldı.
Sarayspor, ödül töreninin şampiyonuydu.
Velimeşe A genç takımının şampiyonluk kupasını, takımın yöneticilerinden Erol Tural aldı.
Tekirdağ ASKF Divan Heyeti (soldan sağa): Nejlet Hacet, Levent Köksalan, Salih Yılmaz, Mahmut Temel.
Tekirdağ ASKF'nin yeni yönetimi toplu halde...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

şovmen bunlar,bunlar orada olduğu sürece süper amatörde oynamak bile büyük başarı.

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...