Pazartesi, Ocak 28, 2008

Kırklareli'nden kısa kısa

DERLEYEN: RECEP KARAGÖZ

Kentspor - TEK Santralspor: 6-2
Kırklareli Birinci Amatör Küme B Grubu'nda Lüleburgaz Kentspor, kendi sahasında TEK Santralspor'u 6-2 yendi. Kentspor Antrenörü Aydın Çelik, TEK Santralspor karşısında çok iyi bir futbol sergilediklerini söyleyerek, "Ligde kalma mücadelesi veren rakibimiz karşısında her iki yarıda da üstün bir futbol sergiledik. Forvet elamanlarım girdikleri mutlak gol pozisyonlarını cömertçe harcamasaydılar sahadan daha da farklı bir galibiyet ile ayrılabilirdik'' dedi.

Emirspor umutlandı
Yine Kırklareli Birinci Amatör Küme B Grubu'nda, kümede kalma mücadelesi veren Lüleburgaz Emirspor, Çiftlikköyspor'u 3-1 yendi. Emirspor kulübü başkanı Mümin Yılmaz, bu galibiyetle sonunculuktan kurtulduklarını söyleyerek, "Bu galibiyetle puanımızı 11'e çıkarak sonunculuktan kurtulduk ve rakibimizin 2 puanla üstünde yer aldık. Elimize geçen fırsata iyi değerlendireceğiz. Emirspor Ligden düşmeyecektir'' dedi.

Lüleburgazlı gençler 'Yıldırım' gibi
Kırklareli B Gençler Futbol Ligi'nin lideri Lüleburgazspor, Yıldırımspor'u 18-0 mağlup etti. Yenilgisiz lider Lüleburgazspor'un alt yapı antrenörü Yüksel Güdücüoğlu, Yıldırımspor karşısında futbolcularının başarılı bir futbol oynadıklarını belirterek, hem skordan hem de futboldan çok memnun olduğunu söyledi. Lider Lüleburgazspor, Yıldırımspor karşısında aldığı farklı galibiyet ile puanını 19'a çıkardı.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...