Perşembe, Kasım 22, 2007

Kırklareli'nden haberler

HABER: RECEP KARAGÖZ

Süper Amatör'de lider değişmedi
Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nin yedinci haftasında da lider değişmedi.
Ligin yedinci haftası sonunda deplasmanda Vizespor'u 4-1 mağlup eden Kırklarelispor 18 puan ve averajla liderliğini korudu. Deplasmanda Sakızköyspor'u 3-0 mağlup eden Babaeskispor da aynı puanla ikinci ve kendi sahasında Karşıyaka Gençlikspor'u 2-0 mağlup eden Lüleburgaz Yıldırımspor 13 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Ligin sekizinci sırasındaki Güvenspor'un 2 puanı bulunurken, son sıradaki Sakızköyspor'un ise henüz puanı bulunmuyor.

Kırıkköyspor ilk sırada
Kırklareli Birinci Amatör Futbol Ligi'nin A grubunda lider yer değiştirirken, B grubunda ise Kırklareli Sanayispor liderliğini sürdürdü.
A grubunda deplasmanda İstasyonspor'u 1-0 yenen Kırıkköyspor 17 puan ve averajla liderliğe yükseldi. Deplasmanda Kayaspor ile 3-3 berabere kalan yenilgisiz İnecespor da aynı puanla ikinci sırada, 12 puanlı İstasyonspor ise üçüncü sırada yer bulunuyor.
B grubunda kendi sahasında Kentspor'u 3-0 mağlup eden Kırklareli Sanayispor 21 puanla liderliğini sürdürdü. Düğüncülü Çiçekspor'u 2-1 mağlup eden Şekerspor 18 puanla ikinci ve deplasmanda Emirspor'u 6-0 mağlup eden Özerspor 15 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Süper Amatör'de maçlar 25 Kasım'da

Kırklareli Süper Amatör ve Birinci Amatör Küme Futbol Ligine 25 Kasım Pazar günü yapılacak 14 karşılaşma ile devam edilecek. Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre maçların programı şöyle: Süper Amatör Lig: Evrenspor-Yıldırımspor, Güvenspor-Vizespor, Kırklarelispor-Sakızköyspor, Babaeskispor-Pınarhisarspor,
Birinci Amatör Küme: Adaspor-Gençlerbirliğispor, Kavaklıspor-Üsküpspor, Kırıkköyspor-Pehlivanköyspor, İnecespor-İstasyonspor, Kayaspor-Sinanlı Belediyespor, Çiftlikköyspor-Büyükkarıştıran, Özerspor-Alpulluspor, Kentspor-Şekerspor, Çiçekspor-Emirspor ve Kırklareli Sanayispor-TEK Santralspor.

Vizesporlu Erzal'a 10 maç ceza

Kırklareli Futbol İl Disiplin Kurulu, Vizesporlu Mehmet Arzal'a 10 maçtan men cezası verdi. Erdal Aktarı başkanlığında toplanan Disiplin Kurulu, disiplin kurallarına uymayan Vizesporlu Mehmet Arzal'a 10 maç, Yasin Kuru, Barış Kaymak ve Coşkun Özer'e 2 maçtan men cezası verdi.

B Gençlerde Sanayi ve Kırklarelispor lider
Kırklareli B Gençler Futbol Ligi'nin A grubunda Kırklareli Sanayispor, B Grubunda da Lüleburgazspor liderliklerini sürdürüyorlar.
A Grubunda deplasmanda Mandıra Adaspor'u 2-0 yenen Kırklareli Sanayispor 9 puanla lider durumda bulunuyor. Şekerspor'u 6-0 mağlup eden ve bir maçı eksik olan Babaeskispor 6 puanla ikinci ve haftayı maç yapmadan geçiren Kayaspor bir puanla üçüncü sırada bulunuyor.
Ligin son sırasındaki Şekerspor ise daha henüz puanla tanışmadı.
B Grubunda ise Düvenciler Lisesi'ni 5-1 mağlup eden Lüleburgazspor 9 puanla liderliğini sürdürdü. Deplasmanda Yıldırımspor'u 9-2 mağlup eden Vizespor 6 puan ve averajla ikinci. üçüncü Düvenciler Lisesinin de 6 puanı bulunuyor. Ligin son sırasındaki Yıldırımspor'un ise -3 puanı var.

Yıldızlarda Kırklarelispor fırtınası
Kırklareli Yıldızlar Futbol Liginin dördüncü haftasında, Kırklarelispor ve Lüleburgazspor liderliklerini sürdürdü. Ligin A grubunda Kırklareli Sanayispor'u 4-1 mağlup eden Kırklarelispor yenilgisiz ve 12 puanla liderliğini sürdürdü. Kavaklıspor'u 6-0 mağlup eden Kayaspor 6 puanla ikinci, Kavaklıspor da 3 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Grubun son sırasındaki Yetiştirme Yurduspor'un ise henüz puanı bulunmuyor.
Ligin B grubunda ise deplasmanda Karşıyaka Gençlikspor'u 10-0 mağlup eden Lüleburgazspor 9 puanla liderliğini sürdürdü. Yıldırımspor'u 6-0 mağlup eden Babaeskispor aynı puanla ikinci sırada, 3 puanlı Yıldırımspor da üçüncü sırada yer alıyor. Grubun son sırasındaki Ahmetbey Güvenspor'un ise henüz puanı bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.