Perşembe, Kasım 15, 2007

Beşyüzevlerspor futbolcu fabrikası


HABER: EROL EFTEKİN
İstanbul Süper Amatör Küme'de yer alan Beşyüzevlerspor'un altyapı komite başkanı Erdal Aslan tarafından altyapı futbolcularına tanışma, kaynaşma ve dostluk tazeleme adı altında Parka'da kahvaltı verildi.
Başta Gaziosmanpaşa Kaymakamı Ferhat Çağlar, Bayrampaşa Kaymakamı Abdülkadir Yazıcı, GOP İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Beşyüzevlerspor Kulübü Başkanı Mustafa Koral, yönetim kurulu üyeleri, hocaları ve bazı okul müdürleri, muhtarlar, sivil ve kamu kurum temsilcilerinin katıldığı kahvaltıda konuşan Beşyüzevlerspor kulübü başkanı Mustafa Koral, altyapıya büyük önem verdiklerini dile getirerek tüm kategorilerde liglere katıldıklarını söyledi. Özellikle okulları tarayarak geleceğin sporcularını yetiştirme içersinde olduklarını dile getiren Koral, kendilerine bu yolda büyük destek veren okul müdürleri ve hocalara teşekkür etti .
Daha sonra sırası ile Bayrampaşa kaymakamı AbdülkadirYazıcı, GOP Kaymakamı Ferhat Çağlar, ve GOP milli eğitim müdürü Hacıoğlu da yaptıkları konuşmalarda sporun önemini vurgulayarak sporcu gençlere başarılar dilediler. Bu arada altyapı komite başkanı Erdal Aslan Bayrampaşa kaymakamı Abdülkadir Yazıcı’ya da bir sürpriz yaparak, Yazıcı'ya isminin yazıldığı Beşyüzevlerspor formasını hediye etti .

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...