Perşembe, Ağustos 30, 2007

Yeni Özkartal'ın eli-kolu bağlı


HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN
Gaziosmanpaşa'da bulunan toprak sahalar artık bir bir tarihe karışırken yerini suni çim sahalar alıyor. İlçede Karayolları Y. Özkartal, Arnavutköy ve Zara Ekinli sahalarının dışındaki tüm sahalarımız süni çim ile kaplandı.
Amatör Futbol Liglerinin büyük yükünü taşıyan sahalardan biri olan Karayolları Yeni Özkartal Futbol Sahası, suni çim olmayı bekleyen statlardan biri. Y. Özkartal Kulüp Başkanı Enver Anık, son dönemde kulüplerin sakatlanmalardan artan şikayetlerini dikkate alarak başlattığı çalışmanın sonunda artık farklı bir görüntüyle Karayolları Yeni Özkartal Stadı'nı kulüplerin hizmetine sunmak istiyor.
Tabii Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından gerekli izin verildiği taktirde...
Ancak başkan Anık bu konuda dertli mi dertli . Gaziosmanpaşa Belediyesi yetkililerince önce stadını yapımı için onay verirmiş ancak yapım çalışmaları için start verilince geri adım atılmış.
Başkan Enver Anık şimdi çok düşünceli ve şöyle diyor: ''Belediyeden olumlu yanıt alınca sahamızı bozduk Soyunma odalarımız yıkıldı. Suni çim yapmaya hazırlanırken belediye yetkilileri yapımı durdurmamızı istediler. Şimdi maçların başlamasına az bir süre kaldı.
Sahamız bozuldu maçlarımızı ve bölgemizdeki bulunan amatör takımlar maçlarını şimdi nerede oynayacak? Elimiz kolumuz bağlandı. Yetkililer ne yapmak istiyor anlamış değiliz.”

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sahamızı sunı çim işterız yetkılılerın dıkkatıne

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...