Salı, Ağustos 14, 2007

Dudulluspor yeni sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör Küme'nin iddialı takımlarından Dudulluspor, 2007-2008 sezonunu tesislerindeki törenle açtı.
Sezon açılışına futbolseverler üyük ilgi gösterirken yöneticilerin olmaması gözden kaçmadı. Kulüp adına açılış konuşmasnı yapan 2. Başkan Ali Yazılı sözlerine, davet edildikleri halde açılışa katılamayan yöneticilere sitem ederek başladı.
Amaçlarının Dudulluspor'u en iyi yere getirmek olduklarını söyleyen Yazılı, "Dudulluspor sadece başarıyla değil centilmenliğiyle de örnek bir kulüp olmuştur. Ancak Amatör kulüplerin içinde bulunduğu ekonomik zorluklar ortada. Dudulluspor da sadece yöneticieiren desteğiyle kendi yağında kavrulan bir kulüp. Dudullu'da çok sayıda Şirket ve sanayi kuruluşları bulunmasına rağmen bugüne kadar yeteri desteği alamamıştır. Kulüp ekonomik olarak daha güçlü olduğu zaman daha büyük başarılar elde edilecektir. Kazanılacak bu başarılar da tüm Dudullu'ya yansıyacaktır. Bu nedenle kulübe destek bekliyoruz" dedi.
Daha sonra yönetici ve futbolcular teker teker çağrılarak taraftara tanıtıldı. Taraftarlar da alkış ve tezahüratlarıyla destek verdiler. Açılışın en renkli anı ise, bu güne kadar kulüp yöneticiliği yapanların kendi aralarında yaptığı maç oldu.
Yeşil-Beyazlılar daha sonra, kendilri gibi Süper Amatör Küme'de yer alan Yeniköyspor'la bir hazırlık maçı yaptı. Dudulluspor, bu maçtan 5-3 yenik ayrılsa da oyunuyla ilerisi için umut verdi.

Kaynak: Flashaber

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.