Pazartesi, Ağustos 20, 2007

Bayrampaşaspor 3. Lig'i istiyor

Bayrampaşaspor'un 2007-2008 sezonu kadrosu törenle taraftarlara tanıtıldı. (Foto: Erol Eftekin)

HABER: EROL EFTEKİN
İstanbul Süper Amatör Küme'de mücadele eden Bayrampaşaspor yeni sezonu törenle açtı. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda yapılan törene çok sayıda taraftar katıldı.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Bayrampaşaspor gibi ilçede bulunan diğer takımlara da gereken desteği verdiğini belirterek İlçede spor yatırımlarına ağırlık vereceklerini söyledi.
Kırmızı-Yeşilli kulübün başkan vekili Mustafa Sarmısak ise törende yaptığı konuşmada, çok arzuladıkları 3. Lig'e çıkmak için iyi transferler yaptıklarını belirterek, ''Artık üzülmek istemiyoruz. Çok arzuladığımız 3. Lig'e artık bu sene çıkmak istiyoruz. Çünkü gerçekten iyi transferler yaptık. Takımımızı güçlendirdik. Bundan sonra düşündüğümüz tek şey takımımızı şampiyon yapmak" dedi.
Konuşmaların ardından Bayrampaşasporlu teknik heyet ve futbolcular taraftarlara tanıtıldı. Kurban kesimi ve yapılan duaların ardından Bayrampaşaspor ile Lüleburgazspor özel maçta karşılaştı.
Karşılaşmayı Bayrampaşaspor 2-1 kazandı

1 yorum:

seyyid dedi ki...

EN KRAL TAKIM BAYRAMPAŞA 3.LİGE YOL GÖRÜNDÜ

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...