Perşembe, Ağustos 30, 2007

Bakırköyspor'dan kaçan kaçana


Bir zamanlar profesyonel 1. Lig’de rakiplerin korkulu rüyası olan ancak önce 2. lig ardından da 3. lige düşen, 3. Lig’de de maddi problemler yaşayarak geçtiğimiz sezon amatöre düşen Bakırköyspor, ekonomik sorunlar nedeniyle tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.

Yeni sezonda Ali Asker Kılıç nezaretinde güçlü bir kadro kurarak 3. lige çıkmak isteyen Yeşil-Siyahlılarda, liglerin başlamasına kısa bir süre kala 12 futbolcunun kulüpten ayrılması şok etkisi yarattı. Futbolcular, ''Sezon başı yöneticilerle görüşmeler esnasında ödemeler konusunda anlaşma sağlanmasına rağmen yöneticilerin sürekli ödeme tarihini başka bir tarihe atması hepimizi huzursuz etti. Bizler de kendi çıkarlarımız doğrultusunda kulüpten ayrılmak zorunda kaldık'' açıklamasında bulundular.

Teknik Direktör de kopma aşamasında
Sezon öncesi başarılı teknik direktör Ali Asker Kılıç’la anlaşma yapan ve onun istekleri doğrultusunda transferleri gerçekleştiren yeşil-siyahlı ekip 3. lige çıkma hesapları yaparken, 12 futbolcunun bir anda takımı bırakmasıyla şimdi küme düşmemenin hesapları yapılıyor. Alınan bilgiye göre problemler devam ederse teknik direktör Ali Asker Kılıç’ın da ayrılması gündemde.

Kaynak: Yılmaz Aktepe - Kent Yaşam

2 yorum:

Adsız dedi ki...

BAKIRKÖY BURAYA YUMRUK HAVAYA

Adsız dedi ki...

parası oLmaya biLir ama...unuTmayın bu bakırköyspor.
alayına gider bakırköyüm

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...