Pazartesi, Ağustos 20, 2007

Ayazağaspor sezonu açtı

Ayazağaspor, sezon açılış töreninde Lüleburgazspor ile özel bir maç yaptı. (www.ayazagaspor.com)

İstanbul Süper Amatör Küme'nin iddialı takımlarından Ayazağaspor, 2007–2008 sezonunu güzel bir açılış ile gerçekleştirdi. Taraftarların fazla ilgi göstermediği açılışa damgasını vuran, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'dü. Konuşması sırasında sık sık, Ayazağaspor'un bu sezon mutlaka 3. Lig’e çıkacağını söyleyen Sarıgül, muhteşem prim sözüyle de futbolcular tarafından alkışlandı.
Açılış karşılaşmasında bu sezon 3. Lig’e çıkan Lüleburgaz ile karşılaşan Ayazağaspor, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılırken oynadığı futbolla lige hazır olduğunun sinyallerini verdi. Geçen sezonki kadrodan yalnızca üç futbolcunun yer aldığı karşılaşma boyunca rakibine pozisyon vermeyen, gol pozisyonu bulmakta zorlanmayan, ayağa kısa paslarla rakibini bunaltan bir Ayazağaspor izlendi. Yeni transferler oynadıkları futbolla alkış alırken, Ayazağaspor formasını başarı ile terleteceklerini gösterdiler.

Kaynak: Ayazağaspor Resmi Sitesi

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...