Pazar, Ağustos 12, 2007

Ayazağa'da gol sesi yok


AYAZAĞASPOR: 0 BAYRAMPAŞASPOR: 0

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Ayazağaspor, dün (11 Ağustos) oynadığı hazırlık maçında İstanbul Süper Amatör Küme'nin yeni ekibi Bayrampaşaspor ile golsüz berabere kaldı.
Hazırlık maçı olmasına rağmen yüksek tempoda oynanan karşılaşmada her iki takım da yeni sezon öncesi hazır olduklarını bizlere gösterdi. Ayazağaspor'da bu sene alt yapıdan çıkan kaleci Serkan Karagöz ve Rumeli Kavağı'ndan bu sene başında kadroya dahil olan Metin Şahin, Bayrampaşa da ise defansta başarılı bir futbol ortaya koyan Osman ile orta sahada ilk yarıda mücadeleci futboluyla ön plana çıkan İlker Demir dikkat çeken oyuncular oldu.
Karşılaşmanın 10. dakikasında rakibi ile çarpışan Ayazağasporlu futbolcu Şaban' ın burnunda çatlak oluştu. Öğrendiğimiz kadarı ile son durumu iyi olan Şaban' a geçmiş olsun.
Birçok gol pozisyonunda kalecileri geçemeyen iki takım oyuncuları bizlere gol izlettiremedi fakat güzel bir mücadele izleme fırsatı sağladılar. Çok sıcak bir havada oynanan karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Haber ve fotoğraflar için www.ayazagaspor.com sitesinde Turgay'a çok teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...