Salı, Temmuz 17, 2007

Ümraniyespor Pür Neşe

Gecede Ümraniyesporlu futbolcular hoşça vakit geçirdi. (Foto: Eyüp Akkaya)


Eyüp Akkaya (Özel Haber)

Bu sene yaptığı flaş transferler ile adından sıkça söz ettiren Ümraniyespor'da dün Çardak Restaurant'ta verilen yemekte camia bir araya gelirken, futbolcular hoşça vakit geçirdi. Birlikte kısa zaman geçirmelerine rağmen futbolcuların çok samimi olmaları gözlerden kaçmadı.

Külup Müdürü Ali Yazıcı, gelmiş geçmiş en iyi takımı kurduklarını ve hiçbir fedekarlıktan kaçınmadıklarını söylerken, futbolcuların da üzerilerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yapacaklarına inandığını ifade etti.

Teknik Direktör Şenol Demir ise sitemize yaptığı açıklamada, ''Gerçekten tesis olarak ve ortam olarak çok iyi konumdayız. Ümraniyespor gibi bi kulüpte çalışmaktan keyif alıyorum. Gerek yönetim kurulu, gerekse kulüpteki herkes üzerine düşen görevin en iyisini yapmaya çalışıyor. Çok kısa sürede bu noktaya gelmiş olmamız en çok beni sevindiriyor. Takım kolej havası içine girdi. Yeni transferlerle eski oyuncular uyum içinde'' diye konuştu.

Şenol hoca, sahada aslan kesilen, hırslı, tempolu ve göze hoş gelen futbol oynamak istediklerini dile getirerek, ''Tek isteğimiz Ümraniyespor taraftarının yanımızda olması. Böylesine büyük bir kentin kesinlikle 3. Ligde olması gerekir. Biz de bunu gerçekleştirmek için elimizden gelen ne varsa ortaya koyacağız'' dedi.

Ümraniyespor'un bu yılki transferleri:
Ahmet Yeşiltaş (Karagümrük, Eyüp, Zeytinburnu, Alibeyköy, Güngören Bld, Beylikdüzü
Ahmet Erdoğan
Burak
Ömer
Ergün
Kırmızı-Beyazlı camia, Çardak Restaurant'ta bir araya geldi (Eyüp Akkaya)

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.