Pazartesi, Temmuz 30, 2007

Ümraniyespor daha 'hazır'


ÜMRANİYESPOR: 4 DUDULLUSPOR: 1

İstanbul Süper Amatör Küme'de sezona iddialı hazırlanan iki ekip, Ümraniyespor ve Dudulluspor, sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelirken, gülen taraf 4-1'lik skorla Ümraniye oldu.
Hekimbaşı Stadı'nda karşılaşan iki ekip, göze hoş gelen bir futbol ortaya koydu. Her iki takım da ilk ve ikinci yarıya farklı kadroyla çıkıp, tüm oyuncuları deneme fırsatı buldu. İlk yarıda Dudulluspor oynadığı oyunla göz doldururken ikinci yarıda ise Ümraniyespor farkını ortaya koydu.
Maçın ilk yarısına as oyuncularla başlayan Dudulluspor, bu yarıyı 1-0 önde tamamladı. Ümraniyespor ise ilk yarıya Cem, Şükrü, Mustafa, Ömer gibi as oyuncularından yoksun çıktı.
İkinci yarı da ise durum tam tersine döndü. Ümraniyespor as oyuncularını sahaya sürerek oyunun gidişatını değiştirdi. Dudulluspor ise bu yarıda gençlerden kurulu kadroyla mücadele etti. Ümraniyespor'un yeni transferi Kaan üst üste bulduğu gollerle farkı artırdı. Dudulluspor son 15 dakikaya 10 kişi girdi.
Dudulluspor'un geçen sene göre daha terli toplu olduğu gözden kaçmadı. Ümraniyespor ise her sene olduğu gibi bu sene de yine favorilerden olacağını hazırlık maçındaki performansıyla göstermiş oldu.

Kaynak: Flashaber

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...