Cuma, Temmuz 20, 2007

Ömer: Ümraniyespor'u uçuracağız

Ömer, yeni sezon öncesi son derece iddialı konuştu (Foto: Haberonline.com)

İki sezon önce Tepecik Belediyespor'la 3. Lig'e terfi sevinci yaşayan, geçen sezon Kavaklı Beylikdüzüspor'la finale kadar çıkan Ömer, bu yıl transfer olduğu Ümraniyespor'da aynı başarıyı tekrarlamakta kararlı.
Beylikdüzü'nde forma giyen bir çok arkadaşıyla Ümraniyespor’a giden ve burada mutlu olduğunu söyleyen Ömer, yeni sezonda 3. lige İstanbul’dan çıkacak takımların arasında Ümraniyespor’un da olacağını söyledi.
Takım olarak çok iyi durumda olduklarını söyleyen Ömer, ''Hocamız Şenol demir ve yönetimimizin büyük desteği ile bu sezon özlenen 3. ligi Ümraniye halkına yaşatacağız. Bizimle kader birliği yapacak olan diğer futbolcu arkadaşlarımız ile Ümraniyespor’u uçuracağız. Bizler buraya başarılı olup 3. ligi tatmaya geldik. Tepecik ile yaşadığımız amatör küme şampiyonluğunu Kavaklı Beylikdüzüspor ile yarım bıraktık ve finalde elenerek büyük üzüntü yaşadık. Bu sezon bu üzüntümüzü Ümraniyespor’u 3. lige çıkararak mutluluğa dönüştüreceğiz. Bizim için burada yaşanacak olan güzellikleri taraftarlarımızın da desteklemesini istiyoruz. İnşallah lig sonunda şampiyon Ümraniyespor olur” dedi.

Kaynak: www.haberonline.net 'ten bayağı bir faydalandık, biraz edit ve eklemeyle sitemize koyduk. Bizde asla kopyala-yapıştır haberi bulamazsınız :)

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.