Perşembe, Temmuz 05, 2007

Çiftlikköy'ün en büyük sorunu, sahası

Haber: Muhammet Eyüpoğlu
Yalova'da, 2006-2007 Futbol sezonunda Birinci Amatör küme ve Gençler liginde başarılı bir performans geçiren ve iki kategoride de şampiyon olan Çiftlikköy Belediyespor yeni sezon çalışmalarına başlıyor.
Antrenöü Ekrem Altuntaş, "Süper Amatör kümenin başlamasını heyecanla beklerken çalışmalarımızı da sürdüyoruz. Kaliteli bir kadroya sahibiz ve bu kadromuza gereken transferleri yaparak lige hazır girmek istiyoruz. Yönetimle birlikte takımımızın ihtiyaç duyulduğu yerlere tespit ettiğimiz sporcuları transfer etmek için elbirliği ile çalışmalarımız sürüyor. Genç takımızda da çok yetenekli sporcularımız bulunmaktadır. Bunları da A takımıza dahil ederek geniş bir kadro kurmak amacındayız" diye konuştu.
Saha konusunda büyük sorun yaşadıklarını belirten Altuntaş, "Bu sene maçlarımızı kendi sahamızda oynamak istiyorduk, görülüyor ki maç oynamayı bırakın antrenman bile yapmak için bile sahamızı yetiştiremediler. 2 yıldır yapımına devam eden sahamız ne zaman bitecek, yetkililere sesleniyorum. Rica ediyorum, sahamızı sezon başına yetiştirsinler" dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.