Cuma, Temmuz 13, 2007

Beylikdüzüspor'da sorun yok

Uzun süredir sitemizde verdiğimiz haberlerde, oyuncularının bir bir başka takımlara gidiş haberini verdiğimiz Kavaklı Beylikdüzüspor'da sessizlik nihayet bozuldu. Geçen sezon kurduğu başarılı kadroyla İstanbul şampiyonu olan, terfi maçlarında finale kadar çıkan ancak finalde Tavşanlı Linyitspor'a son derece şanssız bir şekilde elenen Mavi-Beyazlılar bu seozn da son derece iddialı.
Büyükçekmece ekibi ilk olarak takımın başına Hakan Özkazbek'i getirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı (aynı zamanda kulüp onursal başkanı) Vehbi Orakçı, yeni sezonda yine iddialı bir ekip oluşturduklarını söyledi.
Orakçı, “Bu sezon, geçtiğimiz sezon kaçan 3. ligi mutlaka yakalayacağız. Büyük bir fırsatı geriye teptikten sonra büyük bir üzüntü yaşadığımız aşikardır, bunu bu sezon telafi edeceğimize inanıyorum. Oluşan yeni kadromuzda bulunan bütün oyuncular, geçtiğimiz sezon takımlarında Türkiye finallerini tadan oyunculardır. Bu sezon büyük bir başarıya daha imza atarak takımın 3. lige çıkacağına inanıyoruz. Yeni hocamız Hakan Özkazbek’e tüm yetkiyi verdik ve alacağı başarılı neticeleri bizler tribünde oturup keyifle izleyeceğiz'' dedi.
Geçen sezon maçlarını komşu Gürpınar beldesinde oynayan ve saha sorunu yaşayan Beylikdüzüspor'un bu sezon bu sorunu aşacağını belirten Vehbi Orakçı, ''Yeni sezonda maçlarımızı kendi sahamızda oynayacağız ve bunun için gereken çalışmaları yapacağız. Şu anda takımımız yeni sezon hazırlıkları için tüm hazırlıklarını yapmış bulunuyor. Kavaklı Mahallesindeki sahada başlayacak olan çalışmalarımızı bizler yönetim olarak yakından takip edeceğiz. İnşallah Beylikdüzüspor, yeni sezonda herkese memnun edici neticelerin altına imzasını koyar” dedi.

Bu haberin yazımında www.haberonline.net sitesinden faydalanılmıştır, yazının bazı kısımları buradan alınmadır.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...