Salı, Temmuz 17, 2007

Beylikdüzüspor altın yılını yaşayacak

Beylikduzuspor, çalışmalarına çamlık alanda başladı. (Foto: Haber Manşet)

Transfer döneminde, geçen yılki yıldızlarının pekçoğunu kaybeden Kavaklı Beylikdüzüspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Mavi-Beyazlılar, teknik direktör Hakan Özkazbez yönetiminde, Beylikdüzü'ndeki çamlıkta kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı.
Teknik patron Özkazbez, yeni sezon öncesi oldukça iddialı konuştu. Takımın altın çağını yaşayacağını iddia eden tecrübeli çalıştırıcı, ''Nasıl başlanırsa öyle devam eder, o yüzden biz işi baştan sıkı tutmaya çalışıyoruz. Bizler burada başarılı olup herkesi memnun edeceğiz. Benimle birlikte güvendiğim oyuncuların bu camiayı özlenen 3. lige taşıyacaktır" dedi.

Üç yeni transfer tamam, iki bomba yolda

Kavaklı Beylikdüzüspor, kadrosuna üç yeni ismi daha dahil etti. Geçtiğimiz sezon Batı Trakyaspor takımında büyük başarılara imza atan Berdan, yine geçen sezon Zeytinburnuspor altyapısında forma giyen Taner ile birlikte Sevdet'i renklerine bağlayan Büyükçekmece ekibinde
yöneticilerden Talat Çakır, iki bomba transferin yolda olduğunu ifade etti.
Antrenör Hakan Özkazbek'in istemesiyle gerçekleşen bu transferlerin camiaya büyük katkılar sunacağını söyleyen Çakır, yeni sezonda takım olarak 3. lige endekslendiklerini dile getirdi.

Yönetimin her isteğine cevap verdiğini söyleyen Antrenör Hakan Özkazbek, yeni sezonda iddialı olan diğer takımlar kadar kendilerinin de iddialı bir ekip oluşturduklarını söyledi. Özkazbek, "Bu sezon Kavaklı Beylikdüzüspor, altın yılını yaşayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu takımı 3. lige çıkarmak bana nasip olacaktır" diyerek iddialı konuştu.

Kaynak: Haber Manşet, Beylikduzu.Org.Tr, Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.