Perşembe, Mayıs 10, 2007

Suadiye Bld taraftarına güveniyor

Suadiye Belediyespor, 4 yıldır 3. Lig'in kapısından dönüyor.

Terfi maçlarında daha önce dört kez ikinci kademeye geçen, ancak her seferinde İstanbul takımlarına yenilip final göremeyen Kocaeli Suadiye Belediyespor, ilk tur yarı final maçında yarın bir başka İstanbul ekibi Tuzlaspor ile karşılaşacak. Daha önce ilk turda hiç İstanbul takımlarına yenilmeyen Yeşil-Beyazlılar bu istatistiğe, tecrübesine ve ateşli taraftarına güveniyor.

Bursa Kervansaray Otel’de kampta bulunan Suadiye Belediyespor’un yarınki maçta en büyük güvencesi her zamanki gibi ateşli taraftar olacak. Taraftarları maça götürecek otobüsler Suadiye merkezinden saat 12.00’de hareket edecek. Karşılaşmaya 500 dolayında taraftarın gitmesi bekleniyor.
Yeşil-Beyazlı takımda uzun süredir sakat olan Hamza’nın, Bursa’daki maçlarda kesin olarak forma giyemeyeceği öğrenildi. Yine sakat futbolculardan Şenol maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Grip olan Ayhan ile Ümit’in ise tedavilerine devam ediliyor. Bu iki futbolcunun oynaması bekleniyor. Suadiyle Belediyesporlu yönetici, teknik adam ve futbolcular dün Karacabey Stadı’nda oynanan Tuzla-Bolu Belediyespor maçını (6-0) takip edip, rakipleri hakkında bilgi sahibi oldular.
Basın sözcüsü Muharrem Top, yıllardır 3.lig’e çıkmak için çaba gösterdiklerini belirterek, “Suadiyeli özlem dolu. Kaç yıldır halkımızı hayal kırıklığına uğratıyoruz, bu yıl onların yüzünü güldüreceğiz” dedi. Top, Bursa grubunda zorlu rakipler bulunduğunu da söyledi, “İlk turu maç yapmadan geçmemiz büyük şans oldu. Yarı finale rakibimiz yorgun, biz ise dinlenmiş çıkacağız. Bu avantajı değerlendireceğiz. Burada her takımı yenecek güçte bir kadromuz var” ifadesini kullandı.

Kaynak: Özgür Kocaeli Gazetesi

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.