Pazar, Mart 25, 2007

Tepecik fırtınası sürüyor

Gölcük ve Tepecik'in Kocaeli'nde ilk yarıda oynadıkları maç 1-1 bitmişti.

Tepecik Belediyespor: 1 Gölcükspor: 0

Gaziosmanpaşa'nın şampiyonluğunu ilan ettiği 3. Lig 4. Grup'ta ikinci ve üçüncü sırayı elde etmek için büyük mücadele devam ediyor.
Son haftaların başarılı takımı Tepecik Belediyespor, ligin ikinci yarısında hiç yenilgisi olmayan Gölcükspor'u 1-0 yenerek büyük bir avantaj elde etti. Yeşil-Beyazlı kulübün resmi internet sitesi www.tepecikspor.com da görüntülü olarak yayımlanan maçta Tepecik baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın tek golü 12. dakikada Eser'den geldi.
Bu sonuçla 25. hafta sonunda Tepecik puanını 43'e çıkardı. İkinci Orhangazispor'un 46, sahasında Beykozspor'a şok bir skorla 1-0 yenilen Alibeyköy ise 44 puanla üçüncü sırada.
Öte yandan alt sıraları yakından ilgilendiren maçta da Küçükçekmecespor, deplasmanda Çorluspor'u 2-0 yendi. Goller 70'de Aydın ve 85'te Burhan'dan geldi.
Stat: Tepecik Belediye
Hakemler: U.Yüksel Baba **, Baki Yiğit **, Şeref Basmacı **
Tepecik Belediyespor: Cem ***, Türker ***, Serkan ***,Volkan ***, Sami Emre ****, Yasin ***, Fuat ***, Hakan *** (Dk 90 Serdar ?), Sinan *** (Dk 75 Gökhan **), Eser **** (Dk 89 Recep Emre ?), İbrahim ***
Gölcükspor: Abdullah **, Orhan **, Engin ***, M.Erkan ***, Feridun **, İbrahim *, Emir * (Dk 63Ender *), Cahit * (Dk 79 Emre *), Günay **, Kadir **, Aytaç ***
Gol: Dk 12 Eser
K.Kart: İbrahim (Gölcük) -Maç sonrası gördü
Yıldız tablosu www.tepecikspor.com dan alınmıştır. Maç hakkında geniş bilgi ve yorumlara aynı siteden ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.