Cumartesi, Mart 31, 2007

Draco Malfoy Terfi Maçlarını Yorumluyor-2-


Merhabalar sevgili dostlar,
Yazıma öncelikle, bu sayfaları paylaştığım değerli amatör futbol yorumcusu Benan Diker’i tebrik ederek başlıyorum. İlk tur yorumlarında büyük isabet kaydetti, bir tek Muş Şekerspor yamuk yaptı ki Yeşil-Beyazlılar hepimizi ters köşeye yatırdı.

Benim favorilerimden Bartınspor’un da elenmesi büyük sürpriz oldu. Amasya Şekerspor’a ise ben çok güveniyordum ama finalde iyi bir takım olan 51 Niğde’ye elendiler sağlık olsun.
Ama artık beşli grup maçları var. Lig usulü karşılaşmalar elemelere göre daha farklı olur. Görece uzun bir maraton ve telafisi var. Telafi olduğundan güçlü takımlar daha bir rahat oynayacak.
Lüleburgazspor benim şampiyonluktaki favorim. İstanbul grubunu tek farklı skorlarla geçmeleri sizi yanıltmasın. Bu kez daha rahat bir futbol ortaya koyacaklar. Onları zorlayacak ekip Bingöl Belediyespor olacaktır. Yeşil-Beyazlılar büyük yatırım yaptılar ve son derece istekliler. Lüleburgaz bence birinci olacak. İkincilik için Bingöl’ü 51 Niğdespor zorlar. Kadrosunda iki Makedon futbolcu bulunduran Kırmızı-Lacivertliler, Ankara’daki maçlarda büyük seyirci desteğine sahip olacaklar. Amasya Şekerspor’u yenerek ne kadar güçlü olduklarını da gösterdiler.

Ayşekadın GB ne kadar iyi olursa olsun bence işleri buraya kadar. Grupta iki maçlarını da uzatmalarda kazandılar. Belli ki kondisyonları iyi, son derece dirençli bir takım. Ancak artık maçlar 90 dakikayı geçmeyecek, bu nedenle enerjilerini 90 dakika içine yaymalılar. Açıkçası kendilerine pek şans tanımıyorum.

Muş Şekerspor ise halen kapalı kutu. Ancak Doğu’dan gelen takımlar, Batı’dan gelenlerle karşılaştıklarında sonuç hüsran oluyor. (Geçen yıl final gruplarında gördük). Arada halen büyük farklar var. Gruptan çıkmaları büyük sürpriz olur.

Favori: Lüleburgaz
Plase: Bingöl ve Niğde
Sürpriz: Muş Şekerspor
Bomba: Ayşekadın GB

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.